Mi a véleményed az olyan videósokról, mint a TheVr?
Én eleve nem értem, hogy unatkozhat valaki annyira, hogy azt nézze ahogy a másik játszik.
Akkor már inkább játszok én.
Meg mellesleg az egyik gyerek nagyon nagyon irritáló számomra.
A tech videók egyre jobbak.
Volt abban is egy minőségi lejtő, de most jól csinálják.
A gameplay tartalmak se rosszak.
A beszélgetős műsoraik érdekesek.
Összességében tényleg profik.
A Pisti stílusa nagyon irritáló, emiatt szoktam csak ritkábban nézni.
2
Pl akinek nincs pénze olyan erős gépet szerezni amin minden játék (esetleg nem gamer, ezért a minimálbér mellett nem is érné meg erre pénzt kidobni), akkor már videót se nézhet olyan játékról ami érdekli de a előbb említett okok miatt nem tud vele játszani?
#5:
De annak mi az értelme, hogy csak sóvárogva nézel egy game-et, miközben ott van folyamatosan az érzés benned, hogy te ezt soha nem fogod tudni tolni, mert gyenge hozzá a masina?
7
He? Mar nem azert, de egy gameplayt vegignezni olyan, mint ha filmet neznel. :D Hiaba, lesz aki ezt sosem erti meg, de azert csak kotozkodik. Raadasul meg szamodra szimpatikus emberek reakciot is vegig figyelheted, mintha baratokkal lennel. :D
Kérdező!
Még egy éve sincs, hogy tovább tudtam lépni a GTX 750Ti szintről, amin lássuk be, már nagyon nem ment semmi. Mégse néztem azt ahogy más játszik, fájdítva ezzel a szívemet.
Inkább tettem érte, hogy legyen egy jobb gépem.
Elég kockának kell lenni, hogy így lásd a világot.
Sörözz a monitor elött Pistivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!