Másnál is van, hogy nem mindig kel fel az ébresztőre?
Én reggelente 4 különböző időpontba állítom be az ébresztőt 15 perces különbségekkel hátha valamelyik felkelt, de ma egyik se sikerült...
Más is szokott hasonlóan járni?
Amikor felborul a bioritmusom és nem alszok eleget vagy éppenséggel állandóan túlalszom magam, akkor igen.
A bioritm visszaállítása nem 2 perc, addig is én azt szoktam csinálni, hogy beteszem a leghangosabb, legidegesítőbb zenét (zajt) valaha és a szoba másik sarkába teszem a telót.
1-es
Én ezt a zenés dolgot nem tehetem meg, mert elég vékonyak a falak és én általában hamarabb kelek mint a többiek.... XD
Én nagyon éber vagyok ezekre, az szokott lenni a probléma hogy visszaalszom.
Például volt, hogy ottalvós buliban a házigazda beállított magának egy nagyon halk rezgést reggelre, amire rajtam kívül az egyik vendég sem ébredt fel :D
A párom viszont ennek a fordítottja. Nem mindig ébred fel rá, éha meg egyenesen álmában (alvajáró) kinyomja, hogy tudjon aludni. Ezért neki is több ébresztője van beállítva.
Ő az én kis szundigombom :D Néha reggel kell rajta egy finomat lökjek, hogy feltűnjön neki az ébresztő és kinyomja.
Fél órával korábban kezdődik a munkaidőm mint az övé, ezért néha felhívom a biztonság kedvéért. Arra viszont mindig felébred.
5
Az lehet, mert idáig másnaposan is mindig meghallottam.. :D
Nekem régebben sajnos volt arra példa, hogy konkrétan átaludtam az ébresztőt és a 3 automatikus szundit is. Aztán a tervezett felkelés után úgy egy órával később pedig csak pislogtam nagyokat, hogy miért nem szólt a telefon.
Azóta hangosabbra állítottam és egy ritka idegesítő jelzést választottam pluszba. Most nem a felkeléssel, hanem a relfexből-szundit-nyomok dologgal van gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!