Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell mindenkinek kölyköt...

Miért kell mindenkinek kölyköt vállalnia?

Figyelt kérdés
Mindenkinél csak a gyereket látom.. Roppant idegesítő és irritáló, hogy az emberek nagyrészének semmi más életcélja/terve stb. nincs, csakhogy szülessen egy kölyök vagy több kölyök.. Holott rengeteg más, értelmes dolog is van az életben... Szerelem, karrier, utazások, bármi más ..
2021. márc. 30. 13:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%
Mert addig sem foglalkoznak a mikrokörnyezetükön kívüli dolgokkal, el lehet őket adósítani és még sorolhatnám
2021. márc. 30. 18:03
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Pacsi, kérdező, ezzel én is így vagyok. Mo.-n a válasz: az ingyen ótó, a CSOK, az adókedvezmény, a manika, a különböző kedvezmények miatt van szinte csakis pulyavállalás. Ehhez segít "az", a mindenható Vezír áldásos beszédei, segítségadásai. Valamint a biológia kedv a t*sra.
2021. márc. 30. 19:36
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
Önző gén miatt.
2021. márc. 30. 20:15
 14/21 Metionin ***** válasza:
80%
Pont az a jó a mai világban, hogy nem kell, választható. Az viszont baj, hogy sokan totál alkalmatlanok erre a feladatra és mégis vállalnak.
2021. márc. 30. 20:17
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Metioninnal tökéletesen egyetértve, pont ezért nem értem hogy miért dühöngenek a kérdezőhöz hasonlóak habzó szájjal a létező összes felületen hogy nekik aztán sose lesz gyerekük mert utálják őket. Jó, ne legyen. Oké. És? Mindenki eldöntheti.

De minek ez a hangoskodás hogy nekik aztán nem lesz. Ne legyen. De mit foglalkoznak állandóan azzal hogy más meg máshogy él és nekik meg van.

Mit hőbörögnek itt megállás nélkül a gyerekeseket szidva? Fordítva miért nincs ilyen? Szülők mi miért nem írunk ki olyan kérdéseket hogy fú de irritálnak a gyermektelenek? De egy undorító népség? Na miért? Mert megvan a magunk élete és nem másokéval foglalkozunk.

Megnézném a kérdező meg a többi boldog gyerektelen válaszoló csodaéletét, csodakarrierjét és utazgatásait. Ami ha lenne, nem kéne folyton másokkal foglalkozniuk és melldöngetve hangoskodniuk hogy "de bezzeg mi milyen boldogok vagyunk"!

Ja, igen. Szemmel láthatóan ☺

2021. márc. 30. 20:36
 16/21 A kérdező kommentje:
Ti szidtok minket állandóan, hogy" a gyerMek az élet értelme, mi az hogy neked nem lesz, akkor dögölj meg!!!!" És társai.. :)
2021. márc. 30. 21:01
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem baj, nekünk legalább boldog és nyugodt életünk lesz...
2021. márc. 30. 21:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Látom milyen boldog és nyugodt vagy! Árad belőled a zen 😌 A kérdésed is csupa báj és harmónia volt.

Mutass kérlek csak 1 kérdést ami olyasmi amit írtál hogy pl: nincs gyereked? Akkor dögölj meg. Vagy válaszokat.

Köszi.

Ja hogy nincsenek ilyenek. Csak ezek a melldöngetős jaj de boldog vagyok gyerek nélkül, nézzétek! provokációk 😌

2021. márc. 30. 21:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Ps.

az nem ér hogy most gyorsan kiírsz egy ilyet heccből 😂

2021. márc. 30. 21:08
 20/21 A kérdező kommentje:
18# full nyugodt vagyok, csak a te fajtádat utálom. :) Vérmami
2021. márc. 30. 22:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!