Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért volt tegnap tömegnyomor...

Miért volt tegnap tömegnyomor a budapesti plázákban?

Figyelt kérdés

Kettőt is meg kellett járnom, ebből az egyik olyan, hogy mindig nagyon szellős, hétvégén is, mert nincs sok jó bolt benne, ott nem is találtam, amit szerettem volna, így átmentem egy másikba, ami máskor is forgalmas, de tegnap brutális volt, mintha most lenne a karácsony előtti hét vagy rosszabb, az első meg olyan volt, mint a második egy átlag hétvégén.

Nem ilyen “hol van itt szegénység???” értelemben kérdezem, ne értsetek félre. :D Csak meglepett, azt hittem, ünnepek után inkább egy kis nyugi van, nekem egy konkrét program miatt kellett elmennem vásárolni, és gondolom nem mindenki ajándékokat visszaváltani rohant.

tegnapelőtt 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt plázában eladóként mondom én se erre számítottam azt hittem lesz egy kis nyugi
tegnapelőtt 08:16
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
A plázaidiótáknak még maradt pénzük, kihasználják hogy idén csak 6-án kezdenek a legtöbb munkahelyen. Meg nem azok vannak ott, akiknek már csak februárban gyün a segíly.
tegnapelőtt 08:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor vannak általában kiárusitások learazások.
tegnapelőtt 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom sokan még szabin vannak és lézengenek.

Barátnőm szeret órákig nézelődni.

tegnapelőtt 09:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen vannak még szabadságon, köztük a családom összes tagja, rajtam kívül. Én az egyik pláza mellett dolgozom egy irodában és a plázába járunk ebédelni a kollégákkal. Engem is meglepett tegnap a tömeg, nem számítottam rá.
tegnapelőtt 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiárusítások vannak, sokan szabin vannak, viszik kicserélni a nem megfelelő karácsonyi ajándékokat.
tegnapelőtt 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Elfogyott az addig is felhalmozott rengeteg kaja, így pótolni kellett. Valamint sokaknak nem tetszett a több százezres ajándékcsodák, így kicseréltették inkább több milliósra - persze hitelre:).
tegnapelőtt 10:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk az igaz, hogy sok leértékelés volt. Csak meglepett, hogy így megrohamozták az emberek a boltokat azonnal az első napokban. :D Én is csak azért mentem, mert ma van programom, amire kellett vennem valami kulturált ruhát. Egyébként ki sem mozdultam volna itthonról 6-ig. :D
tegnapelőtt 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán készletkisöprésre, akciókra számítottak.
tegnapelőtt 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokan még szabin vannak és nincs jobb dolguk + mennek elkölteni a karácsonyra kapott utalványaikat :D Reggel Pesten alig volt forgalom, máskor full dugó van, ebből is egyértelmű volt, hogy ma még nagyon sokan nem mentek dolgozni.
tegnapelőtt 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!