Miért van itt ennyi „proli" mentalitású válaszoló?
Rengeteg válasznál nagyon kilóg a lóláb, hogy gondok lehetnek az iskolázottsággal: olyasmire építenek érveket, ami nem tény, hanem maximum vélemény, aztán fel sem fogják, hogy mi a kettő között a különbség.
A prolit a szocioökonómiai és kulturális értelemben használom, nem az eredeti, proletár értelemben.
Kérdező! Rád férne már egy barátnő. Csak hát nehéz ügy...
Én is szeretem ezt a gyakos közösséget, mert a hangok is megmondták, hogy itt csupa remek és kedves emberek laknak. :)
"olyan hiba, amit egy ember érettségivel már nem követ el."
Óóó, ne gondold...! Láttam én már olyan egyetemistát, aki egy épkézláb mondatot nem tudott leírni, logikailag pedig egy vízibivaly szintjén volt.
Egyébként a népesség nagy része elég buta, szerintem ezért is zakatolunk lefelé a lejtőn, mint faj. Ráadásul a liberalizmusnak lett egy olyan oldalága, ami minden és mindenki totális elfogadására épít, ami még tovább erősíti az ilyen embereket. Mert azért alapvetően nem kéne mindegynek lennie, hogy elfogadjuk, hogy valaki nem tehet róla, hogy milyen származású, bőrszínű, szexualitású, de az, hogy tanulatlan, de hangosan osztja az észt, nem épp ez a kategória.
De egyébként van itt is az embereknek egy rétege, meg a Facebook komment szekcióban is, akik kedélyborzolásra élveznek, vagy nem tudom, és direkt irkálnak hülyeségeket. Hát, kinek mi.
Ebben az abnormális világban trollnak lenni megtiszteltetés.
:)
Egyébként tutira veszem, hogy az életben senki sem olyan hlye, ott nem teheti meg. Biztos a kérdező is egy végtelenül kedves ember, aki ahol tud segít és szintén kitűnővel végzett.
Csak egy kis szeretetre lenne szüksége..
Nincs szükségem barátnőre, mert nő vagyok :) És a férfiak érdekelnek :)
Érdekelt a jelenség háttere, mert amellett, hogy vannak itt kifejezetten okos, igényes válaszok is, a legtöbből azért süt az iskolázatlanság és a frusztráció kínos keveréke.
Oltásügyben soha nem foglaltam itt állást. (Egyébként már be vagyok oltva, szóval rám lehet húzni az „oltásmánisát".)
Na, akkor a kérdezőre mondaná a férjem, hogy bcatlan p..a. :)
De legalább megtudtuk, hogy nő. Érdekes, mert én is azt hittem, hogy pasi.
Kedvességgel többre mennél, mint ilyen értelmetlen kérdések kiírásával, jó éjt!
"Véleményt tényként elfogadni és arra érvelést felépíteni olyan hiba, amit egy ember érettségivel már nem követ el."
jaj nagyon naiv vagy. manapság aki nem tud leérettségizni annak valami nagyon durva mentális deffektje van. utcát seperni se lehet már érettségi nélkül, mindenkit átrugdosnak már. sőt ezt ma már egy diplomás embertől se lehet elvárni sajnos.
LOL
Ennél a kérdésnél is nőnek adod ki magad. Na akkor meséld el te kétdiplomás csodanő és csodaanya, aki a Margitszigeten futsz és onnan köpködsz a dagadtakra, hogy fiatalságod, egészséged és karcsúságod teljében hogy jutottál mostanra oltáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!