Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki feltesz egy kérdést,...

Valaki feltesz egy kérdést, hogy kinek mi tetszik, majd válaszolok és lepontoznek. Miért?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk az a kérdés, hogy szeretek e gyorsan vezetni, és én azt írom, hogy igen, akkor miért kell lepontozni?

Van aki szeret, van aki nem.

Az meg már teljesen más kérdés, hogy vezetek e gyorsan, meg, hogy biztonságos e.

Nem rég láttam egy kérdést, hogy (kb.) járnál e egy lánnyel, aki a 2. randin már szexelni akar?

Valaki írta, hogy ő nem járna ilyen lánnyal, mire lepontozták.

De miért?

Ha egyszer ez a véleménye?

2019. dec. 15. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

"Mi a kedvenc színed?"

-zöld

A válasz 35%-ban hasznos..

Tökmindegy mit írsz, ha odatéved az a pár szaréletü nyomorult akinek ez az egyetlen öröme hogy másokat lepontoz

2019. dec. 15. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Ez a jobbik eset. A valódi segítő kommenteket bejelentik/törlik.
2019. dec. 15. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert vannak, akik ebben élik ki magukat. Hozzászólást nem írnak, de másokat lepontoznak. Nem oly rég volt egy kérdés, hogy kinek mi az első emléke gyermekkorából. Sokakat lepontoztak, és fel sem lehet fogni, hogy miért, ugyanis arról senki nem tehet, hogy mi az első dolog, amire gyermekkorából emlékszik. A válaszadók őszintén válaszoltak, de voltak, akiknek ez nem tetszett. Miért? Nincs rá jó válasz.
2019. dec. 15. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok.

Íme, az eklatáns példa. Lepontoztak a válaszomért. Hogy miért, azt csak a lepontozó tudja.

2019. dec. 16. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is :D azért mert egy szánalmas vesztes és ezzel a hozzáállással az is marad.
2019. dec. 16. 21:18
 6/8 anonim válasza:
15%
Hármas,lepontozlak mert nem tudod,hogy a lepontozó miért pontoz le.
2019. dec. 18. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Kedves Norbert_nevű Felhasználó!

#3-as vagyok. A Te válaszodat legalább tudom értékelni! 😊

2019. dec. 19. 13:22
 8/8 anonim válasza:
21%
;-)
2019. dec. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!