Ritka név a Henrik? Ti mit gondoltok erről a névről, tetszik vagy nem? Van akit így hívnak az ismerőseid közül?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik valamiért. Szépen cseng.2019. nov. 18. 11:27
1/12 anonim válasza:
Az hogy egy herceg. Annak gondolta magát. Egy idióta volt. Az a 9 Gyűrű az újjain az valami röhejes. Szóval igen volt ilyen nevű ismerősöm.
2/12 A kérdező kommentje:
Vicces és érdekes :D
2019. nov. 18. 11:43
3/12 anonim válasza:
8. Henrik én vagyok, Henrik vagyok a nyolcadik, hét Henrik volt már előttem, egyik sem volt Pál, vagy Zsigmond.
Ez jut róla eszembe.
4/12 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik. Van ilyen ismerősöm, úgyhogy már a névről is folyton az a félkegyelmű figura jut eszembe.
5/12 anonim válasza:
Egyetlen ilyen nevű ismerősöm van. Meglepő módon egy testépítő srác. Szoktak nézni, mikor bemutatkozik 😂
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem mint név tetszik de hát nem vagyunk egyformák. Én ritkán találkozom ezzel a névvel
2019. nov. 18. 12:35
7/12 anonim válasza:
Bátyám haverja Henrik. Nekem is tetszik.
8/12 anonim válasza:
tetszik, nem sűrűn használt név. Nincs ilyen ismerősöm.
9/12 anonim válasza:
Egy Henrik ismerősöm van, őt néha Rico (Rikó)-nak becézik. Amúgy egy rendkívül jófej fiatalember. :) Szerintem viselhető név, semmi szokatlan vagy extrém nincs benne.
10/12 anonim válasza:
Szerintem szép név, és ritka is. Olyan elegancsos, grófias. Adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!