Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, ha egy majdnem...

Normális az, ha egy majdnem 21 éves fiú ezt a mesét megnézi és még tetszik is neki?

2019. okt. 20. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Válaszoló 1-es: "Ha neked élvezetes akkor nyugodtan, senkinek semmi köze hozzá"

Válaszoló 2-es: "Úgyvan, ahogy az egyes írja! Nem ártasz vele senkinek, semmi köze hozzá senkinek!"

Válaszoló 3-as: "Én nem élvezném, de mindenkinek ahhoz van joga, amit csak akar, amíg másnak nem árt vele".

kb ezek lesznek a válaszok.

de most bontsuk szét azt hogy mi "normális" és mi "elfogadható".

A linkelt mese teljesen elfogadható.

Nem fog erőszakos cselekvésre buzdítani, nem lesznek tőle rémálmaid, nem fognak tőle megromlani az emberi kapcsolataid.

az hogy normális-e...

Ma már egy kihalt szó az hogy normális (inkább kivégzett szó...).

Ma már senki nem normális, hanem más. Mindenki más, és minden ízlés más, és ez csodás (kötelező propaganda off).

A normális az ilyen kirekesztő szó...

Mintha lenne normális, meg kevésbé normális, meg nem normális (mindjárt a számra/kezemre csapok/!)

Szóval kérdező:

15 éve még lazán azt mondta volna mindenki hogy "nem, ez kissé fura", ma már "te csak más vagy".

Nevezheted akárhogy, én nem reklámoznám az ismerőseim előtt.

Akármilyen PC köntösbe tekerve véleményezzük, egyesek le fognak írni ez alapján.

2019. okt. 20. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha belegondolsz, ezt a kis rajzfilmecskét sem gyerekek alkották, szóval tökéletesen tükrözi a felnőttek gyermeki lelkivilágát...
2019. okt. 20. 23:30
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Nem.
2019. okt. 20. 23:32
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Hm, nekem is tetszik. Whatevz
2019. okt. 20. 23:41
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Kit érdekel hogy normális e, nem ártasz vele senkinek. Én is megnézem egyszer, viccesnek tűnik :D
2019. okt. 21. 00:18
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Olyan érdekesnek tartom, hogyha egy felnőtt mesét néz (meglepően sokan néznek egyébként, bár nem ilyen jellegűt amit linkeltél) vagy videójátékokon játszik például, akkor mindenki jön hogy jujj beteg vagy meg nem normális, mert az gyerekes dolog.

De ha valaki két pofára tol 10 féle drogot, 20 évesen 60 évesekkel kavar, vagy arra izgul fel hogy véresre kínozzák szex közben azon érdekes módon senki nem akad fenn, azt sosem nyilvánítják betegesnek, azt mondják ők egyszerűen csak ilyenek.

Ha engem kérdezel kérdező, a fent említett személyek jóval betegebbek azoknál akik felnőtt létükre mesét néznek.

Nézd nyugodtan.

2019. okt. 21. 00:36
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
6-ossal totál egyetértek.
2019. okt. 21. 00:41
 8/12 anonim ***** válasza:
26%

22 éves fiú vagyok, 90 kg heti 5x járok konditerembe már 8 éve edzek, óriási szakállammal elég férfias vagyok plusz van barátnőm, de ... tetszett ez a pár másodperc amit láttam belőle :D

Nagyon aranyos és megnyugtató.

Kb 5 percet meg tudnék belőle nézni. Afölött már kicsit sok lenne.

2019. okt. 21. 00:47
 9/12 anonim ***** válasza:
7%

...hát-

egyezzünk ki annyiban, hogy azért a Brickleberry jobb.

2019. okt. 21. 11:27
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem normális.

Anyáddal laksz mi?

2019. okt. 21. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!