Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú aki tetszik, nem...

Van egy fiú aki tetszik, nem szoktam vele találkozni, de vettem a bátorságot, ráírtam facebbok-on, de mindig csak megnézi és nem ír vissza. Mi lehet az oka? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Először egy sziát írtam neki, de mivel látta és nem írt vissza ezért kedvesen bocsánatot kértem tőle hogy csak így ismeretlenként ráírtam, de meg szeretném ismerni, remélem ez nem gond, ha van kedve beszélgetni akkor előre köszi, de ha nem akkor azt is természetesen megértem. ennyit írtam neki, már reggel látta ezt is de nem ír semmit. Miért? Hogyan vegyem rá hogy írjon már valamit kedvesen? :D

2014. okt. 14. 20:39
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi félre írtam: facebook-on
2014. okt. 14. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ez a srác szarik rád. Ne hozd magad kellemetlenebb helyzetbe, nem éri meg.
2014. okt. 14. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

"de ha nem akkor azt is természetesen megértem"

Nekem egyértelmű, hogy nem akar. Ha megérted, akkor minek pörögsz ezen? Hagyd békén.

2014. okt. 14. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Gerinctelen pasas annyit se mer írni, hogy "bocs de nem akarok ismerkedni"... Ilyen kell neked?
2014. okt. 14. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!