Miért van itt ennyi „proli" mentalitású válaszoló?
Rengeteg válasznál nagyon kilóg a lóláb, hogy gondok lehetnek az iskolázottsággal: olyasmire építenek érveket, ami nem tény, hanem maximum vélemény, aztán fel sem fogják, hogy mi a kettő között a különbség.
A prolit a szocioökonómiai és kulturális értelemben használom, nem az eredeti, proletár értelemben.
Akkor azt hiszem nem értetted meg a kérdést. Véleményt tényként elfogadni és arra érvelést felépíteni olyan hiba, amit egy ember érettségivel már nem követ el.
Nem arról van szó, hogy 1+1=2, de nekem ez nem tetszik, mert szerintem 3.
Néha azt érzem, hogy az itt válaszolók legalább 40 százaléka funkcionális analfabéta. Ajánlom a kérdésem kiegészítő részének utolsó sorát.
Ahogy az első mondja, az internetet mindenki használja.
Itt meg főleg nem tudod, hogy kivel van dolgod, ugyanúgy lehet gyerek meg lehet 80 éves papa, mama is a gép mögött. Igaz a személyazonosság Facebookon sem gátol meg senkit abban hogy világgá kürtölje a véleményét legyen az bármilyen primitív.
ÉS valljuk be, erre az oldalra alapvetően nem a normális emberek jönnek, hanem akiknek valami kisebb-nagyobb defektje van.
Persze vannak akik értelmesek, és életük is van ezen kívül. De valljuk be az itt jelenlévők jelentős része itt éli az életét, és hát nem ok nélkül vannak egyedül, hiszen se nem értelmesek, se nem érdekesek de legalább idegesítőek is mint ember.
Ráadásul érthető módon akinek van jobb dolga vagy értelmesebb az inkább lelép vagy ide se kerül, mert hát minek vitatkozzon ugyanazokkal a hülyékkel minden nap.
Nem tudom... én egészen szeretem ezt az aberált gyakoris közösséget. Olyan kis k.rva anyásan meghitt. 🥰😎
(Megjegyzés; fejlődik a trágár szűrő; egybeírva a "kur v@" szót már nem engedi át)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!