A mai fiatalok mennyire bírnák a sorkatonaságot?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy mentálisan is sokkal gyengébbek a régi generációknál és fizikailag is. Mivel otthon gépeznek 16-20 órákat, így nem alakul ki a rendes csontozat, izomzat és mentálisan is kikoptak teljesen a mai, azaz az egyre fiatalabb korosztály.2021. márc. 23. 23:45
51/53 anonim válasza:
Nem tudom miért tartják ezt egyesek jó ötletnek.
Én idén fogok érettségizni és szeretnék tovább tanulni. Abszolút nem mondom magam gyönge fiatalnak, bennem van minden erény aminek egy férfiban kell, hogy legyen de köszönöm szépen én inkább a magyar egészségügyi frontvonalat szeretném erősíteni a katonai frontvonal helyett. Egészségügyben is pontosan ugyanúgy megvan az ember erő hiány mint a Honvédségnél. Viszont ha ne adj isten háború lesz, nagyon szívesen bevonulok katonaorvosnak.
(Nagyapám volt egyébként sorkatona és szintén azt tudom mondani amit többen megerősítettek. Alkoholista lett belőle. Ő maga is elmondta, hogy itt kezdődött a lecsúszás az életében.)
52/53 anonim válasza:
A 46-os nem írt semmi rosszat. Pontosan értem, mire célzott. Svájc egy jó példa. Erős és jólétben élő, de az állampolgárai tudnák a dolgukat, ha ne adja az ég és szükség lenne rá.
53/53 anonim válasza:
52# a svájciak több száz éve nemláttak igazi fegyvert azok csak a birodalmak pénzét őrizték és ki lenne olyan hülye hogy kirabolja a bankot amibe a saját pénze van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!