Mennyi esély van (főleg a nyugati világban) egy incel forradalomra?
„Az incelek egy napon ráébrednek majd erejükre, és megdöntik ezt az elnyomó feminista rendszert. Kezdjétek el elképzelni a világot, amelyben a NŐK FÉLNEK TŐLÜNK. […] A forradalom második fázisa a Bosszú Napjával kezdődik majd, egy katartikus mészárlással. Ez az én Háborúm a Nők Ellen.”
2014. május 23-án 34 ember kapott e-mailt ezekkel a mondatokkal egy kaliforniai fiatalembertől – szülei, családtagjai, volt pszichológusa, tanárai. A 22 éves Elliot Rodger a levél elküldésekor már leszúrta három férfi lakótársát, majd a Santa Barbara-i egyetem egyik lányszövetségének kollégiumához hajtott, és lelőtt két diáklányt. Ezután végzett egy kisbolt eladójával, aztán autós ámokfutásba kezdett a város utcáin. Végül a rendőrökkel vívott tűzharc után egy parkoló autónak ütközött, és főbe lőtte magát.
Nem ez volt az első eset, hogy egy magánéletben csődöt mondó fiatalember ártatlanokon állt bosszút. Rodgerre hivatkozott egy oregoni campuson kilenc ember életét kioltó Chris Harper-Mercer és Új-Mexikóban két középiskolással végző William Atchison. A parklandi mészárlást (17 áldozat) elkövető Nikolas Cruznak előkerült egy kommentje, miszerint „Elliot Rodger neve sosem fog feledésbe merülni”.
Elképzelhető, hogy lesz ezeknek még következménye?
Akárhogy kérdezed meg naponta újra és újra. Nem lesz ilyen, ahogy én látom az incel-nek sajátja a magányos, céltalan, tehetetlen szenvedés, más hibáztatása. Tehát nincs meg bennük a tenni akarás alap dolgokban sem, nem hogy ilyen fatális szinten.
Az egy egy radikális nem bizonyíték semmire.
Ő nem forradalmár, hanem egy beteg ember. Sajnos beteg emberek mindig is lesznek.
Régen is voltak, pl Márk Chapman, aki azért lőtte le John Lennont, mert Lennon híres volt, és Chapman is az akart lenni.
Sajnos nem kizárható, hogy a jövőben is lesznek hasonló, beteg cselekedetek, de szerintem az elkövetők nem fognak osszeszerveződni, elszigetelt eseményekre mindig van kilátás.
Pszichológus és önismeret fejlesztő tanfolyamok kellenének az inceleknek talán akkor nem a nőket okolnák mindenért amit ők csesznek el az életükben és személyiségükben.
Itt minden fiatal korban csesződik el ott kéne rögtön segíteni ezeknek az,, ujjal mutogató'' másban a szálkát magában a gerendát se hajlandó észrevenni '-fiatalokon. Talán felnőtt korban már nem lenne ennyire elcseszett egyik sem.
Gyilkos hajlamú agybetegek amúgy mindig is lesznek ettől függetlenül. De hogy pont az incelek forradalmat szítanának? Vicc kategória
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!