Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért imádom provokálni az...

Miért imádom provokálni az embereket?

Figyelt kérdés
Néha csak azért mondok egy ellentétes véleményt, hogy kiverjem a biztosítékot. Szeretem, ahogy bedühödnek az emberek és mindenáron próbálják megvédeni az igazukat. Sokszor polgárpukkasztást viszek véghez akár az interneten, akár IRL. Mi lehet ennek az oka? Nem szeretnék rajta változtatni, de érdekel a háttere.
2021. márc. 20. 11:57
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ti amúgy tisztában vagytok az IQ jelentésével? Én nem úgy látom. Ezt szerintem el lehet felejteni, mert semmi köze a tulajdonságaimhoz. Ha ennyire kíváncsi vagy, akkor elárulom, hogy egy nemzetközi szervezet/társaság által lettem tesztelve. Semmit sem változtat ez az információ.
2021. márc. 20. 14:11
 22/29 anonim válasza:
Kerdezo hany eves vagy? En olyan 13-17 kozottire tippelem. En akkor voltam ilyen hulye, amit szerencsere kinottem.
2021. márc. 20. 14:15
 23/29 A kérdező kommentje:

22

Haha :D

24 eves vagyok.

2021. márc. 20. 14:17
 24/29 anonim ***** válasza:

Az IQ-nak semmi köze a tulajdonságaihoz. XD

Gyerekek a darknet egyik legvéresszájúbb trolljának üregébe tévedtünk.

2021. márc. 20. 14:19
 25/29 anonim válasza:
Akkor te mar ilyen maradsz. Gyereket ne vallalj.
2021. márc. 20. 14:19
 26/29 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget, skacok!
2021. márc. 20. 14:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Csak még egy kis segítség. Most várj pár órát, amíg kiírod a következő "Miért van ennyi irigy/incel/rasszista stb." kérdést, mert túl gyanús lenne.
2021. márc. 20. 14:30
 28/29 A kérdező kommentje:

27

Micsoda intelligenciara vall ezt kikovetkeztetni. Meg vagyok lepodve a kozossegen. Megigerem, fonok! :D

2021. márc. 20. 14:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Na pont ezért nem kapom fel a vizet, és nem állok le hülyeségeken vitázni se itt, sem élőben, a többséggel ellentétben. Nem te tehetsz róla, hogy ki hogy reagálja le, vagy nem ismeri fel a provokálást. A legrosszabb dolog a provokátoroknak, ha ignorálják, nyugodtan lekezelik. Egy az, nekem sem éri meg az ideg, a másik pedig, hogy sosem szeretem megadni azt az örömöt másnak, hogy ilyen dolgokat váltson ki belőlem, mint idegesség, düh, feszültség stb.. Ezeken kellene dolgozni, mint azon, hogyan sértsem sz.rrá a másikat. Semmi értelme az utóbbinak.
2021. márc. 20. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!