Miért imádom provokálni az embereket?
2
Nekem is ez lenne az első gondolatom, de nagyon liberális családban nőttem fel, ahol szinte bármit megengedtek nekem. Természetesen az önálló véleményt is. Ez a provokációs dolog már nagyon fiatal koromban elkezdődött, távol a virtuális élettől.
Valószínű azért, mert még nem vert el valaki borzalmas módon.
Kár rizikózni, mert az illető kap egy felfüggesztettet, te meg költhetsz min. 150 ezret egy másfél évig tartó fogkezelésre.
4
Ez is megtörtént párszor. Mondjuk azokkal az emberekkel már jóban vagyok.
6
Melyiket? Belinkeled?
Összeáll ez végül.
Otthon mindent megengedtek neked. Lementél az utcára, elmentél az iskolába és azt hitted majd ott is mindent szabad, utána jöttek a pofonok. Bár biztos volt egy két szerencsétlen akit te is tudtál terrorizálni. Így ment ez egy darabig, míg végül kialakult benned egy olyan mértékű frusztráltság amit csak úgy tudsz csillapítani, ha másokban is frusztráltságot okozol. Kialakult egyfajta érzéketlenség és szociopátia benned az emberek iránt, akikben mind az elnyomóidat látod.
Csak egy faék egyszerű kis társadalmi "áldozat" vagy. Ilyenekkel van tele az internet, ők kampányolnak mindenféle jogokért.
8
Ebben már lehet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!