Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért imádom provokálni az...

Miért imádom provokálni az embereket?

Figyelt kérdés
Néha csak azért mondok egy ellentétes véleményt, hogy kiverjem a biztosítékot. Szeretem, ahogy bedühödnek az emberek és mindenáron próbálják megvédeni az igazukat. Sokszor polgárpukkasztást viszek véghez akár az interneten, akár IRL. Mi lehet ennek az oka? Nem szeretnék rajta változtatni, de érdekel a háttere.
2021. márc. 20. 11:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

10

Valóban, de ennek én örülök. Sikeresnek érzem magam, ami a gazdasági életet jelenti, a személyes életemben azonban problémákat okoz. Bár így is vannak nagyon régi barátaim, akikkel szoros kapcsolatban vagyok, velük nincs jelen ez a provokáció, de a szókimondóság az mindenki mellett természetes. Kivételesen szimpatikus embernek mondanám magam, mindaddig, míg fel nem fedezek a másikon egy bizonyos gyengepontot. Utána szétszedem őt lelkileg.

2021. márc. 20. 12:37
 12/29 anonim ***** válasza:
Most épp így kompenzálsz. Picit még idősödsz, komolyodsz és változtatsz vagy ha nem leszel már olyan mélyen, hogy pszichológust keresel és ő segít vagy átesel a határvonalon és elvesztél. Sok oka lehet miért lettél ilyen. Neveltetés is közrejátszik, a konkrét indíttatást viszont csak te tudhatod, abból kiderülne, hogy mit kompenzálsz. Ha nem tudod akkor valószínűleg pont azt, hogy a láthatóan alacsony EQd mellé, láthatóan alacsony IQ is társul. Lényeg a lényeg, valószínűleg kinövöd majd, ha nem akkor remélhetőleg eszedbejut segítséget kérni.. Bár lehet a szüleid előbb kérnek neked, mikor már őket is előveszik.
2021. márc. 20. 12:55
 13/29 A kérdező kommentje:
Ezekben bizonyithatoan nincs igazad, de koszi a velemenyt.
2021. márc. 20. 12:58
 14/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező jórészt azt írtam, ami feltehetően történni fog. Tehát még se te sem én nem tudhatjuk kinek lesz igaza. Én a környezetemben az anno így viselkedő emberek kapcsán ezeket a kimeneteket láttam. A többség tényleg kinőtte, hiszen hosszú távon így nem lehet boldogulni az életben.
2021. márc. 20. 13:50
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem a jövőről beszéltem, azt valóban senki sem tudja. Konkrétan a 'kinövöd' és az 'alacsony EQ/IQ' gondolataidat cáfolnám meg. Egyrészt elég idős vagyok ahhoz, hogy ne változzon radikálisan a személyiségem, másrészt a két érték objektív módon mérhető, illetve le is volt már mérve (legalábbis az IQ). A személyiségemen pedig NEM szeretnék változtatni, csupán arra vagyok kíváncsi, hogy milyen hatások miatt jött ez létre. Egy szóval sem mondtam, hogy elégedetlen lennék a tulajdonságaimmal, életemmel, inkább az ellentéte.
2021. márc. 20. 13:55
 16/29 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy valószínű.. A valószínű azt jelenti nem feltétlenül van igazam, de ha ezekkel tisztában vagy és leismérték és tudod is bizonyítani, hogy nem alacsony, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudod magadtól megállapítani, hogy mi a kiváltó oka a viselkedésednek és ráadásul erre egy ilyen oldalon keresed a választ? Hmm? Ha csak nem az történik, hogy valójában nem is a válasz érdekel, egyszerűen csak jól esik eljátszani a jampit és kíváncsi vagy mit reagálnak rá.. Ezzel sincs baj, de akkor ne kezdj bele ilyen visszaválaszolgatásba, mert azokból az itteniek hamar kiszúrják a trollt.. 😊
2021. márc. 20. 14:04
 17/29 anonim ***** válasza:
Azért szereted ha bedühödnek az emberek, mert te is szeretnél néha bedühödni, de mivel belátod hogy ez árt neked, másokon keresztül vezeted le a gőzt. Így ők kerülnek kellemetlen helyzetbe, te meg csak emelkedsz magad és sok más ember szemében is. Így neked ez megéri.
2021. márc. 20. 14:05
 18/29 anonim válasza:
Marpedig nem lehet sok iq d ha igy viselkedsz. Lehet majd megtalalod eleted szerelmet, aztan a ptovokalos ened miatt fog otthagyni. Vagy a rosszabb, ot fogod kiprovokalni, kikesziteni, aztan elhagy. Barataid elfordulnak majd toled. Vagy lehet mar el is fordultak csak nem mutatjak feled. Kozben meg nem erzik jol magukat a tarsasagodban. Uj baratokra ne is szamits. Ha ezeket a kovetkezmenyeket nem vetited le magadnak elore, akkor iq d valoban nem lehet sok.
2021. márc. 20. 14:05
 19/29 anonim ***** válasza:
Kitöltötted a "10 kérdés amire csak zsenik tudnak válaszolni" című történetet, és beküldted az sms-t 1500-ért?
2021. márc. 20. 14:08
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem hülye feltételezés, ezt elismerem. Nagyon jó vagyok az összefüggések megtalalásában, ez egy kivételes adottságom, de csak akkor, ha nem rólam van szó. Én külső véleményekre vagyok kíváncsi, ezért írtam ki a kérdést. Nyilván egyikőtök sem tud rólam sok információt, ami megnehezíti a kérdés megválaszolását, de attól még lehet tippelgetni. Ezt el is fogadtam tőled, csupán azért cáfoltam meg, hogy próbáljunk elvonatkoztatni az intelligenciától, illetve a kinövéstől. A választ nem ti fogjátok megtalálni, hanem én, de a ti segítségeketekkel.
2021. márc. 20. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!