Miért vannak homofób, rasszista, antiszemita, nőgyűlölő emberek ?
Nekik ez miért jó, hogy gyűlölködhetnek egyes társadalmi csoportok ellen ? Ettől boldogabbak lesznek ?
Egyébként azt figyeltem meg, ezek kéz a kézben járnak, akikre egyik igaz a felsoroltakból, nagy valószínűséggel a másik 3 is igaz lesz rá.
Gyakorin is sok ilyen gyűlölködő van sajnos.
Kérdező!
Sajnos ez nem az a platform, ahol intelligens emberek, intelligens vitát tudnának lefolytatni.
Hiába mondogatod, hogy nem provokációnak szántad, mert ez az.
Elsősorban általánosítasz, másrészről hülyének tetteted magad, mint aki nem is ezen a Földön (vagy nem ebben az országban) él.
Sehol nincs ilyen szinten kinyalva a cigányok valaga, mégis olyanok amilyenek és most nem egy Mága Zoltánról beszélek, aki kivételként a szabályt erősíti.
Ha tisztában lennél a rasszizmus igazi fogalmával, akkor azzal is tisztában lennél, hogy minden rassz (pl. cigányok, zsidók) tudnak a legnagyobb rasszisták lenni. Egy igazi zsidó családba gójként akkor fogadnak be, ha több a pénzed mint nekik, egyébként konfrontáció nélkül esélytelen.
A cigányokról nem is beszélve. A zenész Lakatos dinasztiába nem cigányként nem nősülhetett be senki, ezt ismeretség által, közeli tapasztalatból mondom.
Az, hogy Kolompár Rómeó a putrisorról az árokban milyen nációt dönget, az senkit nem érdekel, de "nősülni" (az ő fogalmaik szerint)
csak cigánnyal lehet.
De kár volt kiírnom ezt a kérdéat, mert úgy tűnik erről nem lehet normális, kulturált diskurzust kezdeményezni.
Nem szidtam senkit. Pláne nem trágárkodtam itt, másokkal ellentétben.
Akinek a lelkébe gázoltam, sajnálom.
Ezzel nagyjából ki is fulladt az egész.
Mire számítottál, amikor megfogalmazódott benned a kérdés?
Vagy oltári buta és szemforgató vagy, vagy baromi naiv.
Egyébként ha megbántad a kérdést, módodban áll töröltetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!