Miért vannak homofób, rasszista, antiszemita, nőgyűlölő emberek ?
Nekik ez miért jó, hogy gyűlölködhetnek egyes társadalmi csoportok ellen ? Ettől boldogabbak lesznek ?
Egyébként azt figyeltem meg, ezek kéz a kézben járnak, akikre egyik igaz a felsoroltakból, nagy valószínűséggel a másik 3 is igaz lesz rá.
Gyakorin is sok ilyen gyűlölködő van sajnos.
Ilyen kérdést felesleges kirakni erre az oldalra. Konzervatív, hígagyú magyarok gyülekeznek itt. Persze, hogy a nagy része visszamaradott homofób, rasszista, antiszemita, nőgyűlölő szamár!
Minél alacsonyabb a százalékis értékelése a válaszomnak, annál jobban van igazam ✌️
"Egyébként azt figyeltem meg, ezek kéz a kézben járnak, akikre egyik igaz a felsoroltakból, nagy valószínűséggel a másik 3 is igaz lesz rá."
Ez nettó baromság!
Zsidó nő vagyok, tehát nem vagyok antiszemita és nem vagyok nőgyűlölő.
Nem vagyok homofób, már akkor sem voltam, amikor még nem volt kötelező szeretni a melegeket.
Egyedül a cigányokkal szemben vannak fenntartásaim - azaz velük szemben vagyok rasszista, de keményen - ez is saját, sokszoros megtapasztalás után harcolták ki maguknak.
És innentől kezdve a kérdésed simám provokáció, akármit mesélgetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!