Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak homofób, rasszist...

Miért vannak homofób, rasszista, antiszemita, nőgyűlölő emberek ?

Figyelt kérdés

Nekik ez miért jó, hogy gyűlölködhetnek egyes társadalmi csoportok ellen ? Ettől boldogabbak lesznek ?

Egyébként azt figyeltem meg, ezek kéz a kézben járnak, akikre egyik igaz a felsoroltakból, nagy valószínűséggel a másik 3 is igaz lesz rá.

Gyakorin is sok ilyen gyűlölködő van sajnos.

2021. márc. 20. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
44%

Ilyen kérdést felesleges kirakni erre az oldalra. Konzervatív, hígagyú magyarok gyülekeznek itt. Persze, hogy a nagy része visszamaradott homofób, rasszista, antiszemita, nőgyűlölő szamár!

Minél alacsonyabb a százalékis értékelése a válaszomnak, annál jobban van igazam ✌️

2021. márc. 20. 11:42
 12/62 A kérdező kommentje:
Még mielőtt letámadnátok, pont NEM a gyűlöletkeltés a célom, épp az ELLEN szólalok fel.
2021. márc. 20. 11:47
 13/62 anonim ***** válasza:
31%
Mert betegek, belül.
2021. márc. 20. 11:47
 14/62 anonim ***** válasza:
54%
Ezt tanítják nekik 11 éve. Gyűlölj mindenkit, aki nem olyan, mint te.
2021. márc. 20. 11:50
 15/62 anonim ***** válasza:
50%
férfigyűlölőket miért hagytad ki kérdező? Azt szabad?
2021. márc. 20. 11:51
 16/62 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyen gyűlölködő férgeket legszívesebben bedugnám valamelyik szibériai börtönbe! Könnyebb lenne az élet.
2021. márc. 20. 11:52
 17/62 anonim ***** válasza:
38%
most komolyan szerintetek normális ha két szakállas faszi csókolgatja egymást és egymás .zaros .eggébe dugdossa a .aszát amiből utána folyik ki egymás fossal kevert .ecije ?
2021. márc. 20. 11:53
 18/62 A kérdező kommentje:
Na erről beszéltem..
2021. márc. 20. 11:54
 19/62 anonim ***** válasza:
0%
de erről van szó a muzik ezt csinálják
2021. márc. 20. 11:56
 20/62 anonim ***** válasza:
70%

"Egyébként azt figyeltem meg, ezek kéz a kézben járnak, akikre egyik igaz a felsoroltakból, nagy valószínűséggel a másik 3 is igaz lesz rá."

Ez nettó baromság!

Zsidó nő vagyok, tehát nem vagyok antiszemita és nem vagyok nőgyűlölő.

Nem vagyok homofób, már akkor sem voltam, amikor még nem volt kötelező szeretni a melegeket.

Egyedül a cigányokkal szemben vannak fenntartásaim - azaz velük szemben vagyok rasszista, de keményen - ez is saját, sokszoros megtapasztalás után harcolták ki maguknak.

És innentől kezdve a kérdésed simám provokáció, akármit mesélgetsz!

2021. márc. 20. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!