Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az antiszemiták és rasszisták...

Az antiszemiták és rasszisták kik mellett élnének inkább?

Figyelt kérdés
Zsidók,keresztény vagy hitetlen nem fehérek mellett vagy inkább jöjjenek a muszlimok

2017. dec. 5. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Olyan ember mellet akki tiszteli a negativ véleményt is és elfogadja.
2017. dec. 5. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mellett, aki nem bánt másokat. Nekem aztán édes mindegy hogy mi a származása, vallása, bőrszíne, szexuális beállítottsága, amíg nem megy át szélsőségekbe. Élni és élni hagyni.
2017. dec. 5. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb nyilván az, hogy ne bántsák őket és ne zavarják őket az életvitelükkel.

Erre akkor van a legnagyobb esély, ha leginkább hozzájuk hasonló kultúrából jönnek.

Pl. sok orvos él Magyarországon, aki Afrikából vagy a Közel-Keletről jött. Ide jártak egyetemre, tipikusan keresztények, ide nősültek, ráadásul tisztességes munkát végeznek, jó adófizetői az országnak. Velük szemben nem is szokott ellenérzés lenni.

2017. dec. 5. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Rasszista vagyok előítélet szintjén és több szélső jobboldali politikust/közszereplőt/médiát is követek (tudom, hogy a kettőnek nem mindig van köze egymáshoz, csak információ gyanánt írtam le).

A felsoroltak közül a "hitetleneket" választanám, mert a vallást az emberiség mérgének tekintem, de ha a 2 (3, de a zsidó és a keresztény javarészt csak kultúrában tér el, tanítások terén nem sokban) említett vallás közül is választani kellene, akkor a keresztények/zsidók maradnának, tekintve, hogy az iszlám hívőivel vérontás nélkül lehetetlen egymás mellett megélni.

Legszívesebben viszont olyan emberekkel lennék, akik elfogadják a szélsőséges nézeteim... lehet, hogy furán hangzik, de ugyanúgy barátomnak tudnám tekinteni akármelyik rassz embereit, mint a fehéreket, csupán párkapcsolatot nem lennék képes létrehozni velük, szóval a nyitottság a kulcsa, felőlem egy néger is lenézheti a fehéreket (amire sok példa van), ha engem személy szerint el tud fogadni.

2017. dec. 5. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel ők általában becsületes emberek és erősen nemzeti érzelműek, becsületes, fehér emberekkel. Hitetlen, azaz értelmes nem fehérek mellett többnyire.
2017. dec. 9. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Én például rasszista vagyok és olyan mellett érzem jól magam akivel hasonlóan tudok gyűlölködni és piszkoskodni. Viszont, fontos hogy ne legyen homokos, nyomorék vagy selejt és oktalan, valótlan dolgokat ne állítson.
2018. márc. 13. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!