Mennyi szabadidőtök van egyetem mellett?
Amikor még csak jelentkeztem, arra gondoltam, jé de jó lesz, majd fogok járni mellette jógára meg festeni meg tudomisén, amikor teljes munkaidőben dolgoztam, ezekre mind nem volt lehetőségem időhiány miatt.
Most nem hogy jógára nem tudok eljutni, de a munkát se tudom összeegyeztetni a tanulással, mert egy szabadnapom jut egy hétre, vasárnap, amikor értelemszerűen már nem megyek sehová, mert egyrészt szombat éjjel esek haza munkából, másrészt meg mert ott van egy egész háztartás, a tanulás, és ha jut egy pici időm, akkor se azon jár az eszem, hogy akkor nekiállok festeni, hanem hogy akkor elolvasok valamit az ajánlott olvasmányokból, mert így is lelkifurdalásom van, hogy nem tanulok eleget.
Hogy csinálják azok, akik nappali mellett dolgoznak heti 20-40 órát, mellette hetente négyszer edzenek, rendben tartják a lakást, és még hobbikra/párjukra/barátokra is van idejük?
(jó, én 2 órára lakok az egyetemtől, de akkor is)
Amugy itt olvastam a fent említett válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!