Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertáltak, nektek is...

Introvertáltak, nektek is elegetek van már a korlátozásokból?

Figyelt kérdés

2021. márc. 19. 11:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%
Igen, már nagyon elegem van a korlátozásokból és várom, hogy visszatérhessünk a normális életbe. Engem személy szerint eléggé megviselt ez az időszak és egyre nehezebb. Introvertált vagyok (amúgy ez nem is fekete-fehér, hanem van átmenet a kettő között...), de nekem is hiányzik sok dolog pl. a barátaimmal való rendszeres és személyes kapcsolattartás, az egyetem (kolival, a jelenléti órákkal, a programokkal, a tanulással stb. együtt és maga a város), a csoportos edzőtermi edzések, a vendéglátóhelyek, programok (pl. mozi, színház, egyetemi előadások és hasonlók), illetve a szabadság. Én hazaköltöztem a szüleimhez egy vidéki kisvárosba (ami a klasszikus sehol semmi, sehol senki, soha nem történik semmi kaliberű település) és én itt tényleg bezárva érzem magam, mert igazából nincsen hová menni, mit csinálni, kikkel találkozni. A kijárási tilalom miatt pedig azt sem egyszerű (sőt valamikor lehetetlen) megoldani, hogy pl. átmenjen egy másik településre valami miatt. Valamint az időm nagy részében egyedül vagyok (a szüleim ugye a munkájuk miatt keveset vannak itthon) és már nagyon hiányoznak a hétköznapi interakciók, a személyes emberi kapcsolatok is. Próbálom magam lefoglalni magam itthon, igyekszem kihozni a legtöbbet a helyzetből, de nem egyszerű. Elkezdtem járni pszichológushoz is, hátha segít egy picit ebben a helyzetben. A legtöbbekkel amúgy sem tudok róla normálisan beszélni, mert megkapom, hogy “DehiSZeNNincsIsKaRAnTÉn” meg “oDAMésZaHovaaKARSz” és társai, hogy örüljek hogy csalhatok a vizsgán, örüljek hogy nem kell bejárni stb. Hát, kösz.
2021. márc. 19. 14:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Nincs. Talán csak amiatt kicsit, mert így a retardáltaknak a Tesco a program, és rengetegen vannak ott, de nekem semmit nem változott az életem, kivéve a maszk.
2021. márc. 19. 14:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsit, nagyon.
2021. márc. 19. 20:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem 100%-osan vagyok intro, és nem vagyok otthonülő és szocfóbiás. Kifejezetten szeretek színházba, koncertre, moziba, étterembe járni. Dolgozni is hatékonyabban tudok úgy, ha mondjuk egy héten legalább 2-3 napot a munkatársak társaságában dolgozom.
2021. márc. 19. 21:13
 25/27 anonim ***** válasza:
43%

Amúgy azt vettem észre, hogy alapból utálom az embereket, de azóta még jobban. Elszoktam a nyomorékoktól. Az üvöltöző kisgyerekeket eddig is utáltam, de most elképzelem, ahogy az anyjának elege van belőle, és mint egy focilabdát, jó messzire elrúgja.

De irritál, ha csoszognak mögöttem, vagy ha nem néznek az orruk elé. Persze pont ezek nem döglenek meg.

Higgyétek el, ha kipusztulna Magyarország fele, és itt senki nem veszítene el senkit, csak annyi tűnne fel, hogy kellemesebb az élet.

2021. márc. 19. 22:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Néha igen, néha nem
2021. márc. 19. 22:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Észre se veszem őket.
2021. márc. 21. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!