Introvertáltak, nektek is elegetek van már a korlátozásokból?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 11:05
2/27 anonim válasza:
Igen. Introvertált vagyok, nem szociofóbiás.
3/27 anonim válasza:
Én introvertált vagyok és igen, örülök a korlátozásoknak.
Hónapok óta nem voltam közösségben a családomat leszámítva, november közepe óta ugyanis távoktatás van az egyetemen.
Kimozdulni max bevásárlás miatt mozdulok ki, de amúgy otthon vagyok nonstop.
Nagyon szeretem ezt a távoktatást :)
4/27 Metionin válasza:
Persze. Attól még én is szeretnék maszk nélkül járni meg találkozni a barátaimmal egy kávéra valahol, normálisan bejárni dolgozni és hazamenni 8 után.
5/27 anonim válasza:
Nem inkább az extrovertáltaknak akartad címezni? :D..
Én introvertált vagyok és pont örülök ennek, néhány fontosabb bolt ami nekem kell az mind nyitva van és nem mindig szoktam amúgy se eljárni sehova ha nem muszáj..:)Kivételesen örülök ennek a helyzetnek.
6/27 anonim válasza:
Introvertált vagyok de azért ettől függetlenül én szeretném ha vége lenne már.
7/27 anonim válasza:
Nekem az első 2 hónap jó volt, annak még örültem is, kevés emberrel találkoztam, mivel novembertől home office van, viszont most már nagyon kezdem unni.
8/27 anonim válasza:
igen, mert már unalmas a sok ember rinyálása, hogy nem tud inni egy sokszorosan túlárazott kávét...
9/27 anonim válasza:
Igen. Mert attól, hogy introvertált vagyok néha jó lenne séta közben a párommal csak leülni egy terasz helységbe és inni egy túlárazott kávét, jó lenne a családdal étteremben együtt ünnepelni, színházba, könyvtárba menni.. és kismillió dolog.. Attól, hogy valaki introvertált, még lehet élete és abban helye társas dolgoknak is..
10/27 anonim válasza:
Szociális Fóbiás vagyok,de már nekem is elegem van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!