Szerintetek meddig elfogadható,ha valaki őszinte,ès kritikus?
Sokszor azt tapasztalom,hogy sok esetben bántásnak veszik az emberek mèg a burkolt kritikát.Sôt,mèg a szó nèlküli őszinte megnyilvánulásokat,cselekedeteket is(felvállalja önmagát,èrzelemnek megfelelő arckifejezès-ès testbeszèd,úgy öltözködik,amiben jól èrzi magát,egèszsègesen ètkezik),mintha üzenne valamit az ember vele.Tapasztalom,hogy sokszor a nagyobb szájú emberek vannak a legjobban megsèrtődve a kritikára,ès őket vèdik a szerènyebbektől(mièrt).Ezt munkahelyemen is tapasztalom.
Szó nèlküli őszintesèg alatt èrtem azt is,mikor nem állok szóba olyanokkal,akiket nem kedvelek,ès mèrgező hatásúak.
Szia!Nem is kell olyan emberrel szóba állj aki nem szimpatikus.Miért is kellene a pofa vizit és ál kedvesség?🤭🤭
Volt egy ismerősöm aki elég kritikus volt velem sokszor de hozzáteszem igaza volt nagyrészt és jó szándék vezérelte de!mikor én mondtam valamit akkor ő ezt nem mindig díjazta és ezt meguntam aztán vége lett az ismerősi vizsonynak.Így nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!