Ti is ilyen kritikussak vagytok magatokkal szemben? 19/L
Én is ilyen vagyok, 36 évesen anorexiával kezelnek és terápiára járok. Soha semmi nem jó, nem vagyok elég vékony, nem vagyok elég csinos, hülye vagyok..
Lépj tovább, az egész életed rámegy erre.
Ugyanez, minél tovább nézem a rólam készült képet, annál szörnyebbnek látom.
Ne aggódj, nem vagy egyedül. :D
az a trükk benne hogy ne nézegesd sokáig, mert az agyad elunja magát és elkezdesz dolgokat látni, képzelődni.
Sőt ami még viccesebb hogy ha sokáig nézegeted mások képeit egyhuzamban kb rá se ismersz az egyén, tiszta para. Amúgy szerintem sokan vagyunk így a képeinkkel, egyszer nézz rá gyorsan ha elfogadható akkor maradhat. Mivel magadat ritkábban látod, és akkor is főleg tükörből biztos hogy furcsa lesz saját magadat látni benne, én úgy vagyok a dologgal hogy még mindig kisgyerekkori vagy általános középsulis kinézetemre asszociálok mikor magamra gondolok.
Aztán rájövök hogy azért azóta eltelt pár év...
Hidd el hogy mások is máshogy látnak téged mint ahogy te, nincs veled baj, ezt látatlanban megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!