Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is ilyen kritikussak...

Ti is ilyen kritikussak vagytok magatokkal szemben? 19/L

Figyelt kérdés
Sok bántást kaptam kiskoromban, mert kövér voltam és eléggé gázul néztem ki.Lefogytam, most már azt mondom oké az alakommal nincs baj, csinos ruhákat veszek, próbálok minél jobban kinézni. Aztán már elhiszem, hogy oké rendben vagyok így, lövök egy képet aztán... fél napig azt nézem. Komolyan mondom olyan fejem van rajta, hogy no comment. Minden apró hibát észreveszek és egyszerűen rühellem.Ránézek egy fotómra és mintha egy szörnyet látnék rajta. Olyan szinten nézem, hogy már földönkivülinek érzem rajta magam, hogy úristen ilyen ronda 1 embert még a szemem se áll jól... Jó mások nyilván nem ezt mondják, de mi van ha csak jófejek akarnak velem lenni, és közben tényleg torzszülött vagyok? Más is így van vele,hogy ha pl feltesz egy képet fbra csak egyre jobban nézi és egyre rondábbnak és rondábbnak látja magát és röntgen szemekkel elemezi az arcfelépítését saját magának? A vicc pedig, hogy más fotóit hiába nézem semmi furát nem látok bennük legyen az bárki viszont ha beleképzelem magam, hogy mi lenne ha az a valaki én lennék egyből csak a hibát látom a képen.
2018. aug. 5. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, 36 évesen anorexiával kezelnek és terápiára járok. Soha semmi nem jó, nem vagyok elég vékony, nem vagyok elég csinos, hülye vagyok..

Lépj tovább, az egész életed rámegy erre.

2018. aug. 5. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanez, minél tovább nézem a rólam készült képet, annál szörnyebbnek látom.

Ne aggódj, nem vagy egyedül. :D

2018. aug. 5. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:

az a trükk benne hogy ne nézegesd sokáig, mert az agyad elunja magát és elkezdesz dolgokat látni, képzelődni.

Sőt ami még viccesebb hogy ha sokáig nézegeted mások képeit egyhuzamban kb rá se ismersz az egyén, tiszta para. Amúgy szerintem sokan vagyunk így a képeinkkel, egyszer nézz rá gyorsan ha elfogadható akkor maradhat. Mivel magadat ritkábban látod, és akkor is főleg tükörből biztos hogy furcsa lesz saját magadat látni benne, én úgy vagyok a dologgal hogy még mindig kisgyerekkori vagy általános középsulis kinézetemre asszociálok mikor magamra gondolok.

Aztán rájövök hogy azért azóta eltelt pár év...

Hidd el hogy mások is máshogy látnak téged mint ahogy te, nincs veled baj, ezt látatlanban megmondom.

2018. aug. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!