Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek van Fidget Spinneretek?...

Nektek van Fidget Spinneretek? Ha igen milyen, SZoktátok magatokkal vionni ha mentek erre arra sétálni vagy kirándulni vagy bármi h ne unatkozzatok? 28f

Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 03:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
65%
Nincs
2017. jún. 23. 04:30
 2/25 anonim ***** válasza:
71%
Nincs, nem ülök fel a hypevonatra.
2017. jún. 23. 05:28
 3/25 anonim ***** válasza:
79%

Nincs, felesleges "játék".

Ha unatkozok, beszélgetek valakivel, vagy olvasok, vagy zenét hallgatok.

Nem értem mire van ekkora sikere.

16/L

2017. jún. 23. 06:59
 4/25 anonim ***** válasza:
59%
Nekem van. Én nagyon szeretem mert leköti a manuális fixációmat, tévézés vagy várakozás közben elbabrálok vele.
2017. jún. 23. 07:04
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
Eddig is volt fidget spinner, de eddig senkinek nem volt "szüksége" rá. Most hogy divat, mindenki autista lett.
2017. jún. 23. 07:12
 6/25 anonim ***** válasza:
77%

Jópofa kis bigyónak tartom, el is gondolkodtam rajta, hogy szerzek magamnak egyet, viszont annyi pénzt nem vagyok hajlandó kiadni érte, amennyiért adják.

Szóval nincs.

23/F

2017. jún. 23. 11:09
 7/25 anonim ***** válasza:
53%

Nincs. Nem is kell. Nem vagyok retard, hogy ilyennel "játszak". Nem érten mi benne a jó. Megpörgeted, pörög és ennyi. A hülye gyerek meg nézi nyálcsorgatva "jéé pörög".

Azt még megértem ha egy tizenéves használja.. de, hogy huszonévesen.. szellemileg elmaradott lehet az ilyen. Már bocs.

23F

2017. jún. 23. 11:32
 8/25 A kérdező kommentje:

"Azt még megértem ha egy tizenéves használja.. de, hogy huszonévesen.. szellemileg elmaradott lehet az ilyen. Már bocs.

"

Olyannyira vagyok szellemileg elmaradott, hogy 130 az IQ-m (Mérték középiskolában a disgráfiám miatt-értsd: lassan és csúnyán írok-) és a 3. diplomámat csinálom :D

2017. jún. 23. 14:04
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

A diploma csak egy darab papir, meg egyikhez sem adtak hasznalhato agyat.

Bufeszakos diplomat meg hiaba lobogtatsz, aki normalis szakot vegez, annak egy diploma is eleg.

2017. jún. 23. 14:29
 10/25 A kérdező kommentje:
És neked hány diplomád is van, illetve miből?:) tufod van, hogy az ember késöbb jön rá, hogy inkább másfelé szeretne elindulni az életben. reál tárgy után inkább a szociális felé indultam el. JÓ döntés volt.
2017. jún. 23. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!