Nektek van Fidget Spinneretek? Ha igen milyen, SZoktátok magatokkal vionni ha mentek erre arra sétálni vagy kirándulni vagy bármi h ne unatkozzatok? 28f
Nincs, felesleges "játék".
Ha unatkozok, beszélgetek valakivel, vagy olvasok, vagy zenét hallgatok.
Nem értem mire van ekkora sikere.
16/L
Jópofa kis bigyónak tartom, el is gondolkodtam rajta, hogy szerzek magamnak egyet, viszont annyi pénzt nem vagyok hajlandó kiadni érte, amennyiért adják.
Szóval nincs.
23/F
Nincs. Nem is kell. Nem vagyok retard, hogy ilyennel "játszak". Nem érten mi benne a jó. Megpörgeted, pörög és ennyi. A hülye gyerek meg nézi nyálcsorgatva "jéé pörög".
Azt még megértem ha egy tizenéves használja.. de, hogy huszonévesen.. szellemileg elmaradott lehet az ilyen. Már bocs.
23F
"Azt még megértem ha egy tizenéves használja.. de, hogy huszonévesen.. szellemileg elmaradott lehet az ilyen. Már bocs.
"
Olyannyira vagyok szellemileg elmaradott, hogy 130 az IQ-m (Mérték középiskolában a disgráfiám miatt-értsd: lassan és csúnyán írok-) és a 3. diplomámat csinálom :D
A diploma csak egy darab papir, meg egyikhez sem adtak hasznalhato agyat.
Bufeszakos diplomat meg hiaba lobogtatsz, aki normalis szakot vegez, annak egy diploma is eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!