Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek van Fidget Spinneretek?...

Nektek van Fidget Spinneretek? Ha igen milyen, SZoktátok magatokkal vionni ha mentek erre arra sétálni vagy kirándulni vagy bármi h ne unatkozzatok? 28f

Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 03:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nincs diplomam, sot meg erettsegim se.

De van jo laza melom ahol keresek annyit mind sok bufes diplomas, es a jelenlegi torvenyek szerint 45 evesen megyek nyugdijba. Ez szamomra is Jo dontes volt.

2017. jún. 23. 16:38
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Fantasztikus, van diplomád! WoW :O

Leírták a véleményüket az amúgy hülye játékról, és ezzel vágsz vissza?

2017. jún. 23. 17:12
 13/25 A kérdező kommentje:

"Fantasztikus, van diplomád! WoW :O

Leírták a véleményüket az amúgy hülye játékról, és ezzel vágsz vissza?

"

Édes kis bárányom! Tanulj már meg szöveget értelmezni! Mindenkinek joga van a véleményéhez, nem vitatom el. A kérdés bár nem erről szólt, hogy szerintetek hülye játék e, hanem hogy VAN e nektek és ha igen milyen. De azt, hogy engem retardáltnak bélyegezzenek emiatt azt nem fogom elviselni. A diplomát és az értelmi képességeimet csak erre írtam, de ezt láthattad is. Nem is ejtettem szót a játékról, csak kikértem, hogy visszamaradottnak tituláltak.

2017. jún. 23. 17:57
 14/25 anonim ***** válasza:
52%
Nah, le lett pontozva az összes "retardáltaknak van a fidget spinner" válasz. Nem is vagyok meglepődve, mostanában elég sok retardált van ezen az oldalon...
2017. jún. 23. 22:55
 15/25 anonim ***** válasza:
Én 28 éves koromban a csajokat hajkurásztam, és nem a fidget spinnerről, vagy a búgó csigáról kérdezősködtem a gyakorin. Hiába no, változik a világ. A gyerekek már nem űrhajósok akarnak lenni, hanem fidget spinnerezni akarnak :-)
2017. jún. 26. 10:29
 16/25 anonim ***** válasza:

"Én 28 éves koromban a csajokat hajkurásztam, és nem a fidget spinnerről, vagy a búgó csigáról kérdezősködtem a gyakorin."

A csajozás és a játékosság miért zárja ki egymást?

Pont ma vettem egy "szabvány stílusút".

Van már egy ilyenem:

[link]

Meg a postán úton van egy ilyen:

[link]

2017. jún. 27. 21:02
 17/25 anonim ***** válasza:
amúgy 32F vagyok
2017. jún. 27. 21:02
 18/25 anonim ***** válasza:

Bocs a külön hozzászólásokért. :D

Szóval nem a divat miatt vettem, egyszerűen csak most találkoztam vele. Magammal szoktam vinni amikor az otthonom és a szüleim közt ingázok, lehet később máshova is magammal viszem, tényleg olyan addiktív mint mondják. :D

2017. jún. 27. 21:08
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg az is "hájp" lett hogy a népszerűbb dolgokat leszarjuk. Akinek van, az egy fos meg mekkora hülye. De nem tűnik fel hogy lassan több ember szidja mint ahány embernek tényleg van? Aki azt merte írni hogy neki van le van rögtön pontozva. Akkor mi értelme a kérdésnek ha csak egyféle válasz jó, a nemleges. Nagyon szép..
2017. jún. 27. 21:55
 20/25 A kérdező kommentje:
na én megh ezt fogom most megvenni, ez bazi király :O [link]
2017. jún. 27. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!