Nektek van Fidget Spinneretek? Ha igen milyen, SZoktátok magatokkal vionni ha mentek erre arra sétálni vagy kirándulni vagy bármi h ne unatkozzatok? 28f
Nincs diplomam, sot meg erettsegim se.
De van jo laza melom ahol keresek annyit mind sok bufes diplomas, es a jelenlegi torvenyek szerint 45 evesen megyek nyugdijba. Ez szamomra is Jo dontes volt.
Fantasztikus, van diplomád! WoW :O
Leírták a véleményüket az amúgy hülye játékról, és ezzel vágsz vissza?
"Fantasztikus, van diplomád! WoW :O
Leírták a véleményüket az amúgy hülye játékról, és ezzel vágsz vissza?
"
Édes kis bárányom! Tanulj már meg szöveget értelmezni! Mindenkinek joga van a véleményéhez, nem vitatom el. A kérdés bár nem erről szólt, hogy szerintetek hülye játék e, hanem hogy VAN e nektek és ha igen milyen. De azt, hogy engem retardáltnak bélyegezzenek emiatt azt nem fogom elviselni. A diplomát és az értelmi képességeimet csak erre írtam, de ezt láthattad is. Nem is ejtettem szót a játékról, csak kikértem, hogy visszamaradottnak tituláltak.
Bocs a külön hozzászólásokért. :D
Szóval nem a divat miatt vettem, egyszerűen csak most találkoztam vele. Magammal szoktam vinni amikor az otthonom és a szüleim közt ingázok, lehet később máshova is magammal viszem, tényleg olyan addiktív mint mondják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!