Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit szoktatok az ellen...

Ti mit szoktatok az ellen tenni hogy, ne unatkozzatok? Segitséget kérek mert nagyon unatkozooooook. /l

Figyelt kérdés

2016. febr. 23. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Keress jó dubstepeket.
2016. febr. 23. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is szörnyen unatkozok....úgyhogy videókat nézek...:D
2016. febr. 23. 21:20
 3/11 A kérdező kommentje:

Zenét egyfojtában hallgatok,valakivel beszélgetnék,metr igy megöl az unalom.

Ne essen félreértés,nem ismerkedés céljából irtam ki a kérdést.

De ha persze valaki szintén unatkozik az iron privátot.

2016. febr. 23. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is:(
2016. febr. 23. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Aki unatkozik, önmagát únja!

Az ember szabadidejében csak-csak elővesz egy könyvet, bekapcsolja a TV-t, körülnéz a neten.

2016. febr. 23. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
vagy keres magának egy hobbit, vagy tanul, olvas, ír, filmet néz, netezik, kirak egy puzzle-t, játszik, beszélget másokkal, stb.
2016. febr. 23. 21:39
 7/11 A kérdező kommentje:

kedves 4es ma egy elég vaskos könyvet olvastam ki,úgyhogy most nincs kedvem olvasni.

De amúgy igazad van,én unom magam.

Ezért akarok másokkal beszégetni.

2016. febr. 23. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy nincs több film, könyv, keresztrejtvény, játék, ami lefoglalna, videókat nem tudsz nézni, hogy nyelveket tanulj, vagy rajzolni, akármi más. Az egész világ előtted van, és semmi nem érdekel?
2016. febr. 24. 00:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, kedves kérdező? Ên se kapcsolatot keresek, csak dumàlgatni gondoltam.
2016. febr. 24. 06:22
 10/11 anonim ***** válasza:

14 éves korom előtt unatkoztam utoljára :D azért néha jó lenne kicsit unatkozni, egy kis nosztalgia gyanánt :D

Sajnos soha nem unatkozok, mert amióta tudok programozni az agyam megállás nélkül pörög 1-1 ötleten, megoldás keresésen, fejlesztésen...ezt úgy értem, ha egy üres szobában ülök akkor sem a szoba ürességét látom, hanem a saját gondolataim tengerében úszom, vagy inkább már fuldoklom :D

Amikor te kiírtad ezt a kérdést akkor éppen programoztam :)

Most a munkahelyen vagyok, válaszolok néhány kérdésre aztán jön a munka :)

Valami hobbid neked is van ami leköt...esetleg szabadidődben fejlesztheted a tudásodat olyan irányba amilyenbe szeretnéd, amit élvezel...pl ha könyveket szeretsz olvasni akkor egy-egy műnek a folytatásán gondolkodhatsz és esetleg írhatsz is néhányat.

Ha rajzolni szeretsz akkor a következő képeden gondolkodhatsz, vagy esetleg egy befejezetlen képet fejezhetsz be fejben, hogy hogyan festene jól szerinted.

Ha főzni szeretsz akkor saját recepteken gondolkodhatsz.

Rengeteg lehetőséged van csak az agyad segítségével, ha van lehetőséged akkor gyakorlatban is csinálhatod amit eltervezel.

23F

2016. febr. 24. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!