Ti mit szoktatok az ellen tenni hogy, ne unatkozzatok? Segitséget kérek mert nagyon unatkozooooook. /l
Zenét egyfojtában hallgatok,valakivel beszélgetnék,metr igy megöl az unalom.
Ne essen félreértés,nem ismerkedés céljából irtam ki a kérdést.
De ha persze valaki szintén unatkozik az iron privátot.
Aki unatkozik, önmagát únja!
Az ember szabadidejében csak-csak elővesz egy könyvet, bekapcsolja a TV-t, körülnéz a neten.
kedves 4es ma egy elég vaskos könyvet olvastam ki,úgyhogy most nincs kedvem olvasni.
De amúgy igazad van,én unom magam.
Ezért akarok másokkal beszégetni.
14 éves korom előtt unatkoztam utoljára :D azért néha jó lenne kicsit unatkozni, egy kis nosztalgia gyanánt :D
Sajnos soha nem unatkozok, mert amióta tudok programozni az agyam megállás nélkül pörög 1-1 ötleten, megoldás keresésen, fejlesztésen...ezt úgy értem, ha egy üres szobában ülök akkor sem a szoba ürességét látom, hanem a saját gondolataim tengerében úszom, vagy inkább már fuldoklom :D
Amikor te kiírtad ezt a kérdést akkor éppen programoztam :)
Most a munkahelyen vagyok, válaszolok néhány kérdésre aztán jön a munka :)
Valami hobbid neked is van ami leköt...esetleg szabadidődben fejlesztheted a tudásodat olyan irányba amilyenbe szeretnéd, amit élvezel...pl ha könyveket szeretsz olvasni akkor egy-egy műnek a folytatásán gondolkodhatsz és esetleg írhatsz is néhányat.
Ha rajzolni szeretsz akkor a következő képeden gondolkodhatsz, vagy esetleg egy befejezetlen képet fejezhetsz be fejben, hogy hogyan festene jól szerinted.
Ha főzni szeretsz akkor saját recepteken gondolkodhatsz.
Rengeteg lehetőséged van csak az agyad segítségével, ha van lehetőséged akkor gyakorlatban is csinálhatod amit eltervezel.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!