Nem tudok barátkozni. Mit tehetek ez ellen?
Ti hogyan szoktatok az emberekhez közeledni? Olyan zárkózottak és önzők, kritikusak, csak nagyon kevés ember kíváncsi rám. Nagyon sokan megvetnek,, még ha nem is nyíltan, de nem beszélgetnek velem úgy, mint mondjuk a legtöbb korombelivel.
Pl. most vagyok 4 hónapja egy új osztályban és a legtöbben valakivel összekapcsolódott, ha viszont én próbálkozok, az emberek kivetnek maguk közül, semmit tevő emberek pedig mehetnek, hívják őket a társaságba, pedig semmi humoruk, unalmasak......
Azt hiszem túlságosan belemegyek az emberek életébe, és nem tudnak mit kezdeni ezzel, azért a további kellemetlenségek ellen inkább kerülnek vagy nem tudom. Viszont ha nem csinál senki semmit, akkor dögunalom az élet.
26/f vagyok .
fiúk ne írogassanak már!
Szerintem-már ha nem tűnik sértőnek akkor ha csak nem vagy elfoglalt,meg van helyed meg...
...akkor egy kutya szerintem jó barát!Ha nem vagy kutyás helyzetedben, akkor bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!