Nők! Ti hogyan oldjátok meg a munkahelyen? A menzeszkor, az egész táskát viszitek magatokkal a mosdóba?
Figyelt kérdés
Férfi kollégák között kellemetlen.2018. jan. 22. 14:20
1/11 anonim válasza:
A betétet beteszem a zsebembe. Nem tudomány.
2/11 anonim válasza:
A betétet beteszem a zsebembe. Nem nagy tudomány.
4/11 anonim válasza:
Négyrét hajtom a cuccost, összeszorítom a tenyerem, úgy viszem ki, ha nincs zsebem. Ha van, akkor zseb. Rakétatudomány, mi?
5/11 anonim válasza:
Én mindig vittem a táskám is a vécére. Szóval nálam ez nem volt feltűnő.
6/11 anonim válasza:
Nekem van olyan kis, betéthez való dobozkám, egyszer hozzá volt csomagolva egy csomag akciós betéthez, azt viszem magammal és simán zsebre vágom.
7/11 anonim válasza:
Szokott lenni egy váltás tampon a zsebemben.
8/11 anonim válasza:
Én mindenhová viszem a táskám, mert ilyen nyitott, egyterű irodában dolgozom, nem merném csak úgy ott hagyni, hiszen az emberek felét szinte nem is ismerem. Nem valószínűsítem, hogy bárki hozzányúlna, de nem kockáztatok. Így nyilván a mosdóba is jön. De ha nem így lenne, akkor csak simán zsebre tenném, nem akkora ügy. Elvégre ez is csak természetes dolog, akit zavar, annak javaslom, menjen vissza az óvodába.
9/11 anonim válasza:
Egyszemélyes az üzlet ahol dolgozom... Pici üzlet, csak 1 plusz helység van, ami a mosdó, alapból ott tárolom napközben a táskámat, és ha wc-re kell mennem, kirakom a rögtön jövök táblát és bezárok.
De ha olyan helyen dolgoznék, ahol többen vagyunk, és vannak férfiak is, akkor sem izgatna különösebben a dolog, felnőtt emberek ők is, akik tudják, hogy a nők menstruálnak, és amúgy azt is elhiheted, hogy még csak fel se tűnik nekik, hogy viszel-e táskát vagy sem. Fogalmuk sincs róla, mert nem érdekli őket :D
10/11 anonim válasza:
Nem. Fogom a tampont a tenyerembe mélyesztem, vagy a zsebembe, és kimegyek. Nem egy nagy tudomány. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!