Mennyire szégyelled magad, ha leeszed, leiszod iskolában, munkahelyen a ruhádat és koszos ruhában kell ülnöd egész nap?
Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 15:27
1/11 anonim válasza:
Nekem külön irodám van, ahova kb. senki be se dugja az orrát, úgyhogy "má-megint-mekkora-disznó-vagyok" felkiáltással hátradőlök és nem érdekel. :)
2/11 anonim válasza:
Én csak egy kis poént benyomok ha látom hogy nézik vsgy kérdezik, hogy: “jaj, lebüfiztem!” :DD
De nem gàz, de mindneki tudja hogy ez bárkivel előfordulhat.
23l
3/11 anonim válasza:
Nem olyan a munkaköröm jelenleg, hogy nagyon oda kellene figyelni a ruhára, szóval max. nevetünk rajta egyet, mert bárkivel előfordulhat, de nincs belőle probléma. Természetesen ha elegánsan kell felöltözni valahova valamiért, akkor odafigyelek a ruhámra, hogy ne disznólkodjam össze. Egyszer volt olyan, hogy mentem állásinterjúra elegánsan felöltözve, aztán mellettem ettek valami csöpögőset a metrón (egy dolog, hogy nem lehet, de nem vagyok közteres, hogy rendre utasítsam az ilyeneket), bennem volt, hogy ha itt most lecsöpögtetik a ruhámat, akkor nem köszönik meg, amit cserébe kapnak tőlem, de szerencsére nem lett baj.
4/11 anonim válasza:
Mindenkivel előfordulhat ilyen baleset, nem érzem szégyellnivalónak, bár nincs is megfelelési kényszerem senki felé. Én szoktam magamon a legnagyobbakat röhögni, amikor bénázok, ha meg valaki rákérdez, egy poénnal lerendezem.
5/11 anonim válasza:
Miért szégyellném magam?.. Ti betegek vagytok.
Jó nagy szívás lehet úgy élni hogy ha leöntöd magad utána egész nap szégyelled is magad hogy hogy tehettél ilyet.
6/11 anonim válasza:
Én kulturált módon asztalnál eszem, ülve, így ez a veszély nem fenyeget. Állva étkezni amúgy is egészségtelen.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem pottyant a nadrágodra még soha az asztalnál egy jó nagy zsi'ros fasi'rt? :D
2017. nov. 23. 16:08
8/11 A kérdező kommentje:
Na jó, lehet, hogy én eszem disznó módon. Túl sokszor fordul velem elő evés közben baleset.
2017. nov. 23. 16:12
9/11 anonim válasza:
Nem érezném kellemetlenül magam, nem tudom, miért számít mások véleménye, hogy most mit gondolhatnak rólunk. Bárkivel megesik, én is többször ettem már le magam, fogom, kicsit bevizezem de ennyi.
10/11 anonim válasza:
Mindenkivel emgeshet, max megpróbálom valamennyire letakarítani, aztán ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!