Ti egy nap (v. Hét) alatt hányszor szoktatok olyannal szembesülni, magatokkal szemben, hogy : "Hmm. Ez FOS ötlet volt. "?
Ebben nem biztos, hogy olyan sok igazság van, mint amennyire hangzatos. Sajnos.
Nekem pl. a legutolsó akkor volt, amikor apám születésnapjára kapott egy doboz csokit, s mindenkit körbekínált egy darabbal. Én a részemet nem ettem meg egyből, mellette olvastam.... de az illata nagyon finom volt. Hát, ezért is egy gyors mozdulattal bekaptam... De az bizony FOS ötlet volt : Ugyanis az íze rossz, legjobban leírva >pocsék< volt. Kb. mint a dohos, 2 éves lassan megromló olcsó tucatcsoki.
Tehát : Az lett volna a helyes döntés, hogy bár elfogadom a csokit, de megtartom, s így jó illat mellett olvasok tovább.
Mindenki hoz olyan döntéseket, amik utólag hibásak voltak. Ki kisebbet ki nagyobbat, bután vagy nem volt előre látható.
Számolgatni? Nem szoktam.
Nagyon sokszor járok így. Ekkor egy filmbeli idézet jut eszembe:
"Ő legalább megpróbál gondolkodni, arról nem tehet, hogy nem sikerül neki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!