Miért van ez? Jó ötlet lenne ez?
Az a helyzet hogy alig egy hete lettem Középiskolás és már kényelmetlen az egész helyzet.Vagyis arra értem hogy,nincs senki akivel lehetnék.Az osztály 1-2 embereitől függnek az emberek már most.Ha engem tőlük utál valaki,akkor az összes.Ezt sajnos sikerült már most kitapasztalnom.Hiába ülök le az emberek közé,beszélünk egy mondatot és befordulnak beszélgetni.Pedig rohadtul ügyelek a külsőmre,tiszta vagyok és mai ruhákba járok.Mégis kibeszélnek és ha egy kicsit is mozdulok,ki vagyok röhögve.Itthon pedig tiszta feszült vagyok és folyton magamba keresem a hibát de egyszerűen nem megy.Arra gondoltam hogy fél évkor átmennék egy másik iskolába,ami közelebb van a lakhelyemhez és talán beilleszkedek.
Csak félek nagyon....a szüleim véleménye miatt,meg a suli miatt.De szerintem nagyon nehéz úgy élni hogy hiába próbálsz beilleszkedni,vagy jó fej lenni,ha más elutasít.
Kit erdekel mit mondanak masok.... atnesz masik suliba jobb lesz? Oda is be kell illeszkedni, es ha ott se mefy? Mindig sulit fogsz valtogatni?
Konyorgom 2, azaz KETTO napja jarsz oda.... semmi kitartas nincs benned.
Just be cool.
Legyel nyugodt, laza, konnyed. Szeresd magad es azt amit csinalsz, barmi legyen is. Es akkor fontos leszel nekik, erdekes. Attol nem ha mindenaron probalsz nekik imponalni.
Egyebkent meg ne becsuld tul a szeretetuket, az emberek szeretete egy kalap fekaliat sem er. Mert ma szeretnek holnap gyulolnek a legkisebb ok nelkul. Inkabb probalj meg baratokat talalni, biztosan vannak ott masok is, akik nem tartoznak bele ebbe a kepmutato korbe, probalj meg hozzajuk kozeledni. Persze ehhez ido kell, nem megy egybol par nap utan.
Tanulni jársz be vagy fatoknak megfelelni???
Legyen már önbecsülésed és ne legyél kíváncsi arra, aki nem kíváncsi rád;)
Nézd le a kötekedőket és nyugodtan "rúgj" beléjük, ha piszkálnak.
Ne megfelelni akarj ilyeneknek, hanem egyéniség legyél...az érdekes s nem a "szalagtermék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!