Jó ötlet lehzni egy pálinkát nyelvvizsga előtt?
Nemsokára megyek angol felsőfokú nyelvvizsgára, de mivel már voltam két középsokún, meg érettségin is életemben, tudom, hogy mennyire le tudok blokkolni.
Nagyon jól beszélek angolul, van szókincsem és a nyelvtannal is képben vagyok. Külföldiek is mondták már, hogy igen jó az angolom, meg mindig nagyon jól ment az iskolában is. Szóval a tudással nincs baj, viszont egyszerűen vizsgahelyzetben teljesen leblokkolok és a töredékét vagyok csak képes megmutatni a tudásomnak. Nem tudtam túllépni ezen eddig sem, és most sem, egyszerűen nem megy.
Arra gondoltam, hogy mivel azonnal feloldódok általában, amikor alkoholt fogyasztok, mielőtt belépek majd a szóbelire, egy feles pálinkát megiszok. Olyankor mindig magabiztosabb és beszédesebb leszek.
Komolyan nincs más ötletem, csak valami efféle segédeszköz. Anélkül nem fog sikerülni, és nem azért, mert nem tudok angolul, hanem mert valószínűleg van egy minimális szociofóbiám, meg borzasztóan szorongok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!