Melyiket kedvelted jobban? A régi Dancsó Pétert vagy az új Dancsó Pétert?
Régi Dancsó 2010-2016
Új Dancsó 2016-
Én az eredeti Videómániás Dancsó Pétert.
Már akkor néztem a videóit, mikor még fent sem voltak Youtube-on, hanem saját oldala volt, vagy Videán voltak, nem is emlékszem már. Akkor voltak az alap videói, Honfoglalás és társai, magyar filmek vicces, de kritikus kritikája.
Aztán még ideig-óráig vicces volt, de meguntam, az új már nem is tudom milyen.
Régen szerettem a régi Dancsót.
FanMadeMaker Marcinak van róla egy jó videója, és teljesen egyetértek vele abban amit mond, mi kis naiv nézők túl sokat képzeltünk az ember mögé, hogy majd ő megreformálja a YouTube-ot meg stb stb. Valójában mindig is a hírnév érdekelte, meg szándékozott ő bekerülni a tv-be, csak régebben nem volt rá lehetősége.
Én mindenesetre sajnálom, hogy azzá lett aki most, nem tudok vele azonosulni. Egy ideig még bele-belenéztem a videóiba, de ha a 10perc alatt 2x mosolyodtam el akkor is sokat mondok, most már egyáltalán nem vagyok kíváncsi a tartalmaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!