Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam hogy a barátnőm...

Azt álmodtam hogy a barátnőm egy régi osztálytársam akit nem kedveltem?

Figyelt kérdés

gimnáziumi osztálytársam volt, de gimi vége óta (3 éve) nem láttam

helyes meg szép lány volt, csak az értékrendje nem tetszett nekem, emiatt nem kedveltem annyira

az volt az álmom, hogy egy iskolai játszótéren voltam és egy elszontyolodott kis srácot felvidítottam (mondtam versenyezzünk és úgy csináltam mintha kifulladnék és dicsértem hogy erősebb meg gyorsabb mint én, ettől tök felvidult)

és ezt látta a tanár és mondta nekem, hogy jó pedagógus lehetnék, aztán megjegyezte hogy amúgy is bejönnek a fiatal tanárnőknek az olyan srácok akik jól bánnak a gyerekekkel

erre azt mondta hogy a barátnőm is már szeretne gyerekeket és oda mutattam a padra, ahol az említett osztálytársam ült és integetett nekem

ennyire emlékszem

2017. aug. 15. 14:40
 1/4 A kérdező kommentje:
*erre azt mondtam
2017. aug. 15. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. Vagy nem. Mi a kérdésed?
2017. aug. 15. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:

hát hogy ez mit jelent?

valójában vonzódtam hozzá, csak nem akartam beismerni magamnak, mert nem tetszett az értékrendje

vagy fiatalon akarok szülő lenni, és az hogy ő volt az álmomban a barátnőm aki már szeretne gyerekeket, csupán véletlen?

2017. aug. 15. 15:31
 4/4 thoomas26 ***** válasza:

Igen, tulajdonképpen a gyermek, a családalapítás iránti vágyad már megjelent benned, ezért álmodtad ezt. Ez nem jelenti feltétlen azt, hogy tudatosan is készülnél már rá, de a biológiai ösztön mindenképpen elindult benned.

Az, hogy az említett lány volt az álmodban, nem teljesen véletlen. Tetszett ő neked, s valahol kívánnád is őt, noha nem azzal az értékrenddel, amivel rendelkezik, de az álmodban ez most nem számított.

2017. aug. 15. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!