Egyettértesz - e ezzel az állitással vagy sem?
Ja persze, csak az az igazi lelki fájdalom, amit te élsz meg, más fájdalma már nem fájdalom.. Ó bocsánat Mr. Őméltósága. Drágaság, te egy porszem vagy a sok ember közül. Nem te vagy az isten, a központ. Szóval fogd be a szádat, és szenvedj. Mindenkinek a saját fájdalma a legnagyobb.
Bölcs maradtál volna, ha meg se szólalsz!
Azért, mert azt írtam, hogy az ITT felsoroltak közül csak az igaz rám, hogy megváltoztam és nem részleteztem, hogy miben, jaj mert abban a háromban nem változtam, ami ITT szerepelt, te ebből máris arra következtettél, hogy semmi az én lelki fájdalmam. Elég nagy szegénységi bizonyítvány rád nézve, hogy ezt hitted.
Halt már meg szeretted vagy nagyon de nagyon közeli ismerősöd? Kétlem, mert akkor nem írtál volna ilyen b..romságot.
Na, és neked milyen oltári nagy lelki fájdalmad van, amin ne tudnál változtatni?
A privát üzeneted még ezt a szöveget is tartalmazta, legalább mindent ide másolhattál volna, ha lenne gerinced:
"És neked milyen oltári nagy fájdalmad van? Anyucikád meghalt? Jujj, de nagy fájdalom, össze dől a világ!! Semmit sem tudsz a lelki fájdalomról, te kis habos torta!"
A gyengék és a gyávák élnek azzal, hogy ha nem tudnak ész érveket felhozni, akkor letámadják a másikat és elkezdik sértegetni. Te pontosan ezt csinálod.
Van lelki fájdalmad? Ki hiszi azt el, hisz nem is írsz konkrét példát, hogy vajon miért van, lett neked lelki fájdalmad. De sértegetni, flegmáskodni és gúnyolódni azt tudsz. Hát igen, egy bizonyos értelmi szint alatt csak ez megy. Bocsi, kevés vagy hozzám, hisz nem lehet veled értelmileg normálisan kommunikálni.
Amúgy engem tényleg érdekelne, honnét ered ez a hatalmas lelki fájdalmad? Nem szarkasztikusan kérdezem.
Akinek meg elhunyt az anyukája: nagyon-nagyon sajnálom, részvétem. :( Én teljesen összetörnék, ha elveszíteném az anyukámat. Kitartást 💗
Nem mindenkit változtat meg a fájdalom, de az emberek többségét igen.
Egyébként meg az egyetlen bunkó itt a 11-es meg a 16-os válaszoló.
"Bocsi, kevés vagy hozzám, hisz nem lehet veled értelmileg normálisan kommunikálni."
Hát, nálad mindenki több. Te becsmérelted le a mások szenvedését, mert ha meghalt valakid, akkor ugye mindent lehet. :D
Neked tényleg fogalmad sincs semmiről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!