Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyettértesz - e ezzel az...

Egyettértesz - e ezzel az állitással vagy sem?

Figyelt kérdés
A fájdalom megváltoztatja az embereket. Elkezdenek kevésbé bízni, többet gondolkodni és kevesebbet beszélni.

2021. márc. 17. 10:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Inkább leírom a véleményemet
28 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Igen egyettértek!
2021. márc. 17. 10:42
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Vannak kivételes és speciális esetek, de az biztos, hogy a fájdalom változásra bír.
2021. márc. 17. 10:43
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem embere válogatja, hogy kiből mit hoz ki a fájdalom. Nem írnék le semmilyen egyenletet.
2021. márc. 17. 11:08
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Általánosságban igaz.
2021. márc. 17. 11:13
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
#4 Nem általánosságban nem igaz?
2021. márc. 17. 11:15
 6/20 anonim ***** válasza:
61%

Csak részben igaz.

Anyukám halála nagy fájdalom számomra, de nem lettem csendesebb, nem gondolkodom többet és nem bízok kevésbé, mint eddig. A gyász megváltoztatott, de nem a felsoroltakban!

2021. márc. 17. 11:45
 7/20 anonim ***** válasza:
4%
6. Te nem ismered az igazi lelki fájdalmat! A gyász egy dolog.. de nem tudod mi az a lelki fájdalom! Komolyan mondom, és nem sértésből! Ha valaki, akkor én biztosan tudom hogy mi a lélek kínja. Minden másodpercben szenvedek, leírhatatlan!
2021. márc. 17. 15:09
 8/20 anonim válasza:
56%

7. A gyász miatt is szenvedhet az ember hónapokig, sőt évekig. Hatalmas, és leírhatatlan hiányt és fájdalmat hagynak maguk után az elhunytak! Sokszor lelkiismeret furdalása is lehet a gyászolónak, hogy miért nem tett meg érte többet, stb (még ha ez csak önmarcangolás is.), főleg, ha ennyire szoros volt a kapcsolat (mint szülő- gyermek)!!

Szóval végül is mi alapján mondod meg valakinek, hogy az ő érzései nem valósak? Majd utána leírod, hogy bezzeg neked milyen rossz?

7. Fogadd őszinte részvétem, és az ilyen tahóknak ne hagyd, hogy lehúzzanak!

2021. márc. 17. 17:20
 9/20 anonim válasza:
55%

Hoppá, hoppá!

8-as vagyok, a részvétnyilvánítást 6-osnak akartam címezni, elnézést az elírásért!

2021. márc. 17. 17:24
 10/20 anonim ***** válasza:
4%
7. vagyok, és kitartok a véleményem mellett!! Nem tudja mi a lelki fájdalom!!!
2021. márc. 17. 17:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!