Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A halál csak egy betegség?

A halál csak egy betegség?

Figyelt kérdés

2021. márc. 14. 09:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb
43 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Betegség?

Pont annyira "betegség", mint a születés.:)

2021. márc. 14. 09:44
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem. A halál természetes része az életnek, azaz a tested hal meg, öregszik. Nem betegség, nem "kialakul".
2021. márc. 14. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem. A halál egy végleges állomás a biológiai testünk számára. Nem kell félni, mert megkönnyebbülünk az élet végén. És igen hiszek abba hogy elhagyjuk a földet a lelkünkel. Mit gondolsz? Mikor álmodunk azt hiszed hogy csak az agyad dolgozik? Mintha másik világokban járnál. Sajnos manapság a média az emberek egy nagyrésze meg a gazdagok azt mondogatták csak a pénz számít meg a semmibe lévő nem hit. Nos ki kell ábránditsam mindazokat akik nem hisznek egy másik létben. Bizony bizony őranygyalok segítségével a nem látható egekben egy új életet választhatunk magunknak ahol újra kezdjük, újra és újra amíg te beleegyezés hogy leszületsz. Velem nem hitetik el hogy nincs semmi mert átestem ezen én magam. Ennyi.
2021. márc. 14. 09:46
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Az élet betegség. A halál gyógyulás.
2021. márc. 14. 09:50
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
#4: Úgy látom megjelentek már a depressziós, életunt emberek. :D
2021. márc. 14. 09:57
 6/12 pelgrim ***** válasza:
0%
Nem, a halál nem betegség, hanem tévedés.
2021. márc. 14. 10:17
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Hitem szerint egy állapot, ugyanolyan, mint születés előtt, időtlen, örök.
2021. márc. 14. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem, a halál az élet része ugyanúgy, ahogy a születés is, az élet a születéssel kezdödik és a halállal ér véget
2021. márc. 14. 10:24
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen, egy nemi úton terjedő halálos betegség, az élet szövődménye.
2021. márc. 14. 11:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul fogalmaztam , mert nem a halálra gondoltam ,hogy megesz egy vadmalac hanem arra , hogy elöregszik az ember . A születés és a halál egy érem igazad van , és mindennek aminek eleje van annak vége is , de mi van ha mondjuk a telomerek nem rövidülnek és tegyük fel semmilyen betegségbe nem halunk bele akkor se élhetünk mondjuk 10.000 évet? Azt is értem , hogy evolúciós előnye lehet a halálnak , de nem lenne ésszerű megtenni mindent hogy addig éljünk amíg nem szégyeljük? Mi van ,ha a halál csak egy berögzült hiedelem , mert nem állt a tudomány azon a szinten , hogy megfiatalítson senkit? De 40 év múlva lehet ott tart majd a tudomány. 😉
2021. márc. 14. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!