Mi az a sérülés/betegség/fogyatékosság vagy egyéb állapot, ami helyett inkább a halált választanád?
Hát, én kórházban dolgozom...hát, hogy ne üljünk itt reggelig, próübálok tömör maradni.
Nagy fájdalommal se élnék sokáig, amire a morfinszármazékok sem elegek. Bénultság, valamilyen sztóma, vakság, egyiket se szeretném megélni.
Teljes kiszolgáltatottság, öntudatlanság, lélegeztetőgéphez kötöttség, ha nem tudnak visszahozni, csak nem kapcsolhatnak le.
Anyai nagyapám, amikor haldoklott, már a WC-re sem tudott kimenni, folyamatosan ágyhoz volt kötve, nem mindig ismerte fel a közeli hozzátartozóit sem, kifejezetten várta a halált.
Egy nagybátyám novemberben halt meg, 3 hónapig volt gépen, hamar kiderült, hogy nem tudják visszahozni, de nem kapcsolhatták le, meg kellett várni, míg magától leépül.
8 vagyok
Teljes bénultság, vakság, süketség, Down-kór, skizofrénia, pszichopátia és még ideveszem a demenciát, ha teljesen elhülyülnék. Ha nem lenne kezem, lábam. Ha elveszíteném az emlékeit, teljes amnézia.
Ezek helyett inkább a halál, legalábbis nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!