Mennyi az a túlsúly, amivel még érvényes a "fogadd el magad"?
A TE véleményedre vagyok kíváncsi. Nem a média "15% testzsír felett dagadt disznó vagy" üzenetére, és nem a túlzott píszí "150 kilósan is tökéletes vagy, legyél bodypositive" mozgalmára.
Gondolom a legtöbb ember véleménye a kettő között lesz.
Konkrét egyéni sztori is érdekel, én például 10+ kilóval jutottam arra a szintre hogy már nem kergetek diétákat, megtanultam nagyjából kontrollálni az evést, élvezettel sportolok, és úgy öltözködöm, hogy az előnyöket emelem ki. Én így jól érzem magam, miért legyek x kilóval kevesebb?
Az is érdekel hogy más hogyan tanulta meg elfogadni magát, mégha nem is "tökéletes" a teste. (Nem csak a súlyról van szó, akár mell, vagy pasiknál farokméret, estetleg bőrhibák, stb).
Mindenkinek minden féle (akár végletes) véleménye is érdekel, csak KULTÚRÁLRAN fogalmazzunk.
Nekem anyagcsere-betegség mellett a szervezetem alapból a (testmagasság cm-ben - 110 = ideális súly kg-ban) képlethez képest +20 kilón áll be egyensúlyi állapotba diéta nélkül, viszont nem érzem jól magam vele, kellemetlen és ronda is.
Diétával eddig képlet+10 kiló volt a minimum, amit el tudtam érni, és meg tudtam hosszabb távon őrizni. így sem lettem nádszál, de ki tudtam békülni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!