Mennyire nehezen bírod elviselni a kritikát?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy valakinek tetszel és valaki szerint csúnya vagy?
És miért van az hogy ha valakinek nem tetszel, az összes pozitívat amit mások mondtak a külsődről egyetlen szóval lerombolt?
Van erre megoldás? Lehetsz őszinte, név nélkül vagyunk.
2021. márc. 9. 22:56
21/25 anonim válasza:
Hát akkor sajnos nem tudok tanácsot adni, mert én nőként magasról teszek a nőtársaim véleményére. Miért fontos, hogy mit gondolnak, nem velük akarok élni? Régen azt mondtuk, "akinek nem tetszik, nem néz rám." Próbálj Te is így gondolkozni. Biztos vagyok benne, hogy azok se szebbek, akik kritizálnak Téged.
22/25 A kérdező kommentje:
Tetszik a hozzáállásod és "irigyellek", hogy neked ez ilyen könnyen megy. Sajnos nekem ez nem megy ilyen könnyen, sőt. Persze, hogy nem szebbek, sőt, de én mégsem mondok rájuk semmi degradálót
febr. 12. 19:37
23/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaidat! :)
febr. 12. 19:41
24/25 anonim válasza:
Szívesen. Remélem, sikerül túllépned a rosszmájú megjegyzéseken. Nem kell őket meghallani.
25/25 anonim válasza:
Sőt, én még olyat is tettem, hogy ha megszóltak, direkt toplákul öltözködtem. És amikor emiatt valaki megbámult, akkor azt gondoltam, na, most már legalább van okod szörnyülködni. Tojom le a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!