Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire nehezen bírod elvisel...

Mennyire nehezen bírod elviselni a kritikát?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy valakinek tetszel és valaki szerint csúnya vagy?

És miért van az hogy ha valakinek nem tetszel, az összes pozitívat amit mások mondtak a külsődről egyetlen szóval lerombolt?

Van erre megoldás? Lehetsz őszinte, név nélkül vagyunk.

2021. márc. 9. 22:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha mobbing szinten akkor ütök.
2021. márc. 12. 19:56
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Mi a megoldás? Önismeret. Pszichológus tud tud segíteni, pontosan hogyan kezdj bele.
2021. márc. 13. 15:55
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Amíg tizenéves voltam, nekem is rosszul esett, ha csúfoltak a külsőm miatt (magas voltam). Aztán ahogy idősödtem, egyre kevésbé érdekelt, hogy hogy nézek ki. Elég volt, ha annak tetszettem, aki nekem tetszett, a többire meg tettem magasról. Lehet, hogy még Te is fiatal vagy. Ne aggódj, ahogy telik az idő, úgy fogod egyre inkább letojni a rosszindulatú kritikákat.
febr. 11. 19:53
 14/25 A kérdező kommentje:

Húszas éveim végén járok.

febr. 12. 11:19
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

A húszas éveid végén már tényleg nem kéne, hogy letörjön az, hogy nem mindenkinek tetszel. Kellene, hogy legyen egy egészséges önképed, amit elfogadsz, és nem foglalkozol azokkal, akik ezt nem fogadják el.

Amúgy ki szólogat be neked a külsődre így közel a 30-hoz?

febr. 12. 13:46
 16/25 A kérdező kommentje:

Általában évente-kétévente elém sodor az élet egy ilyen embert.

Az ellenkező nemtől mindig pozitív véleményt kapok és több kapcsolatom is volt már, hosszú és rövidtávú is.

De a saját nememből ritkán de betalál egy ilyen ember és akkor az letarol hetekig.

febr. 12. 16:55
 17/25 anonim ***** válasza:
67%

Jól sejtem, hogy nő vagy?

Nem tudom elképzelni, hogy egy férfit egy másik férfi megszóljon, hogy nem vagy elég jóképű, vagy ilyesmi.

Én nő vagyok, és sajnos a nőtársaimtól annál inkább tapasztaltam, hogy akad köztük néhány nagyon irigy egyed. Nem kéne velük foglalkoznod.

febr. 12. 17:04
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem, férfi vagyok.
febr. 12. 18:32
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Férfiak megszólnak egy férfit, hogy nem vagy elég szép? És ez téged zavar? Miközben a nőknek meg tetszel?
febr. 12. 18:34
 20/25 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha csak zavarna de konkrétan hetekre tönkrevág. Biztos nem mindegyik nőnek tetszem, de akiknél próbálkoztam még nem nagyon utasított vissza.
febr. 12. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!