Ön ismer zajfüggő embereket? Hogy bírja elviselni őket?
Figyelt kérdés
Az apám elég keményen zajfüggő. Mindig szólnia kell valaminek, kivéve ha alszik. Vagy a tévé megy, vagy ordít a rádió. Még fürdéshez is viszi magával a telefonját, és bömbölteti. A legrosszabb pedig, amikor egyszerre több minden szól. Szörnyű.
(Elnézést az önözésért, de ezt írta ki az oldal: "a gyakorikerdesek.hu nem csevegős oldal, ne kérdezz egyes vagy többesszám második személyben!")
2020. dec. 16. 16:06
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem zajfüggő, hanem a csendtől fél. Mert akkor meghallaná a saját gondolatait.
3/9 anonim válasza:
Lehetne ezt is úgy csinálni, hogy ne zavarja a környezetet. Nálam is folyton szól valami, mert úgy jobban tudok koncentrálni a dolgaimra, de rajtam fülhallgató van olyankor, mert tudom, hogy mások is vannak a háztartásomban, és mivel én se szeretem, ha engem zavarnak valamivel, ezért én sem akarok zavarni másokat.
5/9 anonim válasza:
Apám. Ráadásul még nagyot is hall. "Szeretem" úgy nézni a szobámba a TV-met, hogy közben csak az övét hallom a másik szobából :)
6/9 anonim válasza:
nem ismerek ,de megkérhetnéd az apádat hogy vegyen fülhallgatót
7/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést már jelezted egyszer a moderátorainknak!
8/9 anonim válasza:
Hát azoszt mi a baj ezzel a kérdéssel? :D
9/9 anonim válasza:
Imádlak! Soha eszembe nem jutott volna így megoldani az egyes szám és többes szám második személy problémát! :DDDD
Zseni vagy, esküszöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!