Mit éreztek egy random ember iránt? Mit éreztek irántam?
Ha látatlanban elképzelsz egy embert, még személyiség nélkül, csak valakiként, mit érzel iránta?
Én csodálatosnak látlak titeket. Tudom, hogy beteljesítítek isteni önvalótok által magatoknak adott küldetéseteket. Végtelenül jónak látlak titeket. Egynek az istenben létező testvériség tagjai közül.
Végre normális válaszok?
kérdező én normálisat adtam sajnálom ha nem vetted annak...
nem lehetünk a kedvedben mindig
Én egyetértek Veled, Kérdező.
Én úgy gondolom, hogy nincsenek rossz emberek, csak végtelenül elrontott sorsok és bekövetkezett tragédiák léteznek. Rosszak csak a tettek tudnak lenni, de aki megtesz valamit, okkal teszi. Sztálin valószínűleg mentálisan beteg volt, vagy valamilyen nagy trauma érhette, emiatt tette azt, amit. Ha pedig nem jutott volna hatalomra, ma senki sem ismerné a nevét és nem is tudott volna annyi rosszat elkövetni.
Szerintem ha van jó és rossz, akkor valahol, a lelke mélyén mindenki jó. Csodálatos embernek tartalak, Kérdező. :)
Nagyon különleges és szép világnézeted van. Kérlek, maradj mindig ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!