Mit éreztek egy random ember iránt? Mit éreztek irántam?
Figyelt kérdés
Ha látatlanban elképzelsz egy embert, még személyiség nélkül, csak valakiként, mit érzel iránta?
Én csodálatosnak látlak titeket. Tudom, hogy beteljesítítek isteni önvalótok által magatoknak adott küldetéseteket. Végtelenül jónak látlak titeket. Egynek az istenben létező testvériség tagjai közül.
2021. márc. 8. 19:54
1/32 anonim válasza:
Rohadt nyalas vagy, igy tul sok jot nem gondolok rolad. Legyel realista, ne vidd ezt az alszent szoveget.
2/32 anonim válasza:
Semmit. Ha meghalsz se hat meg. Meg az életed se.
3/32 Fsms válasza:
Nem engednélek magam mögé. A krokodil is sír amikor megeszi az áldozatát.
4/32 anonim válasza:
Egyebkent igen, teljesen hidegen hagysz.
6/32 anonim válasza:
Semmit nem érzek. Nem kívánok neked rosszat, de az se érdekelne, ha pár napon belül elhunynál. Durván hangzik, de igazabb, mint az a túlzott önámítás, amit te írtál.
7/32 anonim válasza:
ÉN csak simán cukinak látom, de így is meg lehet fogalmazni ahogy te. De ha már akar valamit konkrétan tőlem akkor a veszélyeket is végigveszem, mi van ha őrült, vagy pszichopata, vagy bűnöző, vagy mittudomén.
8/32 anonim válasza:
Ha látatlanban elképzelsz egy embert, még személyiség nélkül, csak valakiként, mit érzel iránta?
Semmit.Ami téged illet,a szöveged alapján túltoltad az LSD-t.
10/32 anonim válasza:
semmit...
isten? kösz de ne erőltesd ezt ennyire.
nem mindenki hisz istenben.
Ezáltal ha csak így tudsz vélekedni másról akkor messzire elkerüllek.
bocsi de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!