Mit éreztek egy random ember iránt? Mit éreztek irántam?
Ha látatlanban elképzelsz egy embert, még személyiség nélkül, csak valakiként, mit érzel iránta?
Én csodálatosnak látlak titeket. Tudom, hogy beteljesítítek isteni önvalótok által magatoknak adott küldetéseteket. Végtelenül jónak látlak titeket. Egynek az istenben létező testvériség tagjai közül.
Hogy unatkozol és hülye kérdéseid vannak :D
De ez szerintem troll kérdés, vagy bekötötték a netet a Krisna völgyben.
Szerintem kategóriát tévesztettél...
Vallásokba jobban passzolt volna nem emberi tulajdonságokhoz.
Mivel köztudott hogy nem mindenki hisz istenben és ha valaki ennyire nyálas vallási dumával próbélkozni melegebb éghajlatra vonulnék tőle az biztos.
Nekem szimpi voltál amíg nem szőtted bele istent a mondandódba. Amint valaki elkezdi ezt az elmeroggyant vallást nyomatni, máris unszimpatikus, és kifejezetten primitív embernek gondolom.
Ugye a vallás eleve azért született, mert anno a papok voltak csak iskolázott, tanult emberek, és ezzel tudták irányítani, kordában tartani a pórnépet. Ma már vannak nagyon intelligens, tanult emberek, akik a tudomány oldalán állnak. A maradéknak meg marad a vallás...
13-kérdező most mégis mit vártál mindenki odáig fog érted lenni mert vallási dumával próbálsz imponálni?
ne erőltesd ennyire másokra ezt a maszlag dumát hogy megtalálod majd az örök üdvösséget blabla...
tuti trollkodik amúgy
Eleve nem elegáns dolog a saját nézeteinket másokra rátukmálni. Semmivel kapcsolatban, sem vallással, sem politikával, sem semmi egyébbel.
Normális ember a vallásos kérdését a vallás kategóriában teszi fel, oda azok mennek akiket érint. Nem nyomja a képébe boldog-boldogtalannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!