Mi lehet annak a (lélektani) háttere, hogy valaki megjegyzést tesz egy random kövér emberre az utcán?
Mivel normális környéken lakom, viszonylag ritkán fordul elő, de mostanság többször megesett. Szinte 100%ig férfiak, akik a megjegyzést teszik, és nem nyíltan nekem, hanem egymás között, vagy csak mondjuk olyan hangot ad ki, ami leírja, milyennek talál.
Középkorú kövér nő vagyok. Főleg azért nem értem ezeket a beszólásokat, mert szerintem egy normális embert pont nem érdekli, hogy ki hogy néz ki az utcán. Tudomásul veszi, hogy ki milyen, és megy tovább. (vagy észre se veszi, mert lesz@rja)
Szeretném, ha válaszolna olyan ember is, aki megjegyzést tesz másokra, miért teszi.
Mivel már nem vagyok fiatal, nem igazán rendít meg a dolog, inkább csodálkozom rajta, hogy miért jó valakinek ismeretlen emberekbe beleszurkálni. Fiatalnak karcsú voltam, de el tudom képzelni, hogy hogy érzi magát egy fiatal lány, főleg egy kamasz, ha ezt hallja, amit néha én.
Szóval szerintetek mi motivál egy férfit, hogy parasztul viselkedjen ismeretlen nőkkel?
Egészen egyszerű a válasz, az ilyenek nem emberek, csak valami végtelenül primitív létformák, rendszertanilag valahol félúton a féreg és a trágya között.
Én is kövér vagyok, de amíg otthon az intelligens, jóképű, szerető férjem vár, addig totál nem érdekel, hogy az ilyen alantas micsodák mit gondolnak rólam az utcán.
"Aki itt élt, az bűnhődött. Fegyőrtől a parancsnokkapitányig ide csak megtorlásképpen vezényelték a katonát szolgálattételre.
Ezért itt mindenki mindenkit gyűlöl.
Az őrök gyűlölik a rabokat és egymást, a rabok gyűlölnek mindent és mindenkit. Az altiszteket
általában csak az a beteges vágy fűti, hogy kínt okozzanak, amelyhez képest viszonylag jobbnak érezhetik szörnyű sorsukat. A tisztek lélektelenül rágódnak letört egzisztenciájuk képzelt
lehetőségein, és közömbösek mindennel szemben.
Ezek még önmagukat is gyűlölik."
Ez egy részlet,Rejtő Jenő Csontbrigád c. könyvéből,szerintem benne van a lényeg.Frusztráltak,mert valami bajuk van.Nem tudják hogyan lehetne jobb nekik,ezért azt akarják,hogy másnak legyen rosszabb.Amolyan energia vámpírkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!