Ti hogyan zuhanyoztok? Megszokott módon vagy random?
Figyelt kérdés
Én pl mindig megszokott sorrendben mosom meg magam,higiéniai tényezőkre odafigyelve.
Először a felsőtestemet,nemiszervet,lábszárt,majd ezután a fenekemet,és a legvégén a talpakat.
2019. ápr. 24. 14:57
1/11 anonim válasza:
Kit érdekel,hogy hogyan zuhanyzol?
2/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem,ti mennyire figyeltek oda a sorrendre?
2019. ápr. 24. 14:59
3/11 anonim válasza:
Engem se érdekel más hogyan zuhanyozik, azt meg végképp nem értem, téged miért érdekel, hogy idegen emberek hogyan zuhanyoznak.
4/11 anonim válasza:
Sorrendben, de nem tudatos. Megszokás.
5/11 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok mások mennyire figyelnek a részletekre,milyen arányban vannak azok,akik egyáltalán nem foglalkoznak a sorrend fontosságával.
2019. ápr. 24. 15:05
6/11 anonim válasza:
Szerintem 50-es IQ feletti általában már felülről lefelé irányban zuhanyoznak az emberek..
7/11 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni, mint 4-es.
Van egy megszokott sorrendem, de ha nem olvasom ezt a kérdést akkor sose tudom meg :D
10/11 anonim válasza:
"Először a felsőtestemet,nemiszervet,lábszárt,majd ezután a fenekemet,és a legvégén a talpakat."
Fejet nem kell mosni...képzelem milyen zsíros lehet a hajad (kivéve ha nem vagy kopasz).
Egyébként a kérdésedre a válaszom - felsőtesttel kezdek, haj, felsőtest ismét, majd haladok lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!