Lányok ha hozzatok odamenne egy random srac a strandon akk es kedvesen megkerne titeket hogy kenjetek be a hatat naptejjel akk megtennetek?
Semmi akadálya
De lehet hogy a lányok nagy többsége elutasító lesz. És hidd el, van jobb csajozási módszer is. Én pl. Bekenném de ezzel nem tudnál felszedni. Volt már egy hasonló próbálkozás egy egyéntől, kölcsön adtam neki 200 ftot és egy rövid beszélgetés után meg akart hívni egy fagyira XD
Alap kirablási módszer: az egyik eltereli a figyelmet, közben a másik kirabol és már ott sincs.
Szóval csak ha többen vagyunk.
nem csajozásra gondoltam csak arra hogy bekend egy ismeretlen hátát a strandon...
tehát akkor te bekennéd? utolsó
ha többen vagytok
eskü nem csajozni akarok ezzel és nem is akarok senkit kirabolni :D
Először gyanús lenne a dolog, félnék, hogy kirabolnak.
De ha igényes emberről van szó akinek nincs számomra taszító tulajdonsága társaságban megtenném. Meglehet kövezni, de egy durván elhízott idegen embert, vagy olyat akinek a háta tele van ragyával nem szívesen fogdosnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!