Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lehetőségetek lenne valakit...

Ha lehetőségetek lenne valakit átverni neten, megtennétek?

Figyelt kérdés

El akartok adni neki valamit, ő elküldi a pénzt előre, aztán nem adjátok oda amiért fizetett

Engem már párszor átvertek így mikor fiatal voltam és bele se gondoltam hogy megtörténhet

Tenni nem is tudunk semmit ilyen esetben mert még csak nem is "valós " dologról van szó, hanem játékbeli pénzről, ráadásul semmit nem tudni a másikról

Szívesen törlesztenék amiért engem is átvertek csak hát nem pont egy jó szándékú emberen aki nem is tehet róla ...

2017. szept. 11. 09:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. szept. 11. 09:26
 2/15 anonim ***** válasza:
Maximum azt, aki engem is átvert, de remélhetőleg nem olyan hülye, hogy utána adjon nekem rá esélyt. Mert ha igen, az engem minősít. :D
2017. szept. 11. 09:33
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem, de nemcsak neten, az életben sem.

Nyilván aki téged átvert, az ebből él, és nemcsak téged vert át.

2017. szept. 11. 09:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Senkit nem vernék át, semmilyen módon
2017. szept. 11. 09:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

engem vertek át, rendőrségi ügy is lett belőle

játékban szintén lehet elég negatív hangulata, sőt! én ezért fényképezek le mindent, de sok játékban van erre megfelelően biztonságos tranzakció

és az ilyen gyökereket nem szeretem

régen a játékszerveremen büntetendő is volt más játékosok átverése és a saját játéknál is bizonyos kontextusig (mivel RP) szintén büntetve lesz az OOC hazugság illetve átverés!

és nem, nem vernék át mást, több lehetőségem is lett volna erre, de nem vagyok ilyen

2017. szept. 11. 09:56
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Tiszta szoftvereket használsz? Töltesz le filmeket? Nézel youtube-on olyan videót, ami egyébként jogvédett?
2017. szept. 11. 10:22
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

Előre utalásnál, nem az a hūlye, aki átvert, hanem az, aki előre fizetett a semmiért....

Ti voltatok a balekok, és ezért ne mást büntessetek.

2017. szept. 11. 10:31
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Ha már hülye voltál egykor, igyekezz tanulni belőle, ne pedig fokozni a hülyeséget.
2017. szept. 11. 11:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Soha nem tennék ilyet. Engem aljas csalók teljesen padlóra küldtek, szinte mindenemet elvesztettem miattuk, mégse fordulna meg a fejemben, hogy átverjek kisemmizek valakit. Aki ilyet tesz az egy alja élőlény.
2017. szept. 11. 15:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Én se fogom megtenni most már biztos vagyok benne
2017. szept. 11. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!