Ha lehetőségetek lenne valakit átverni neten, megtennétek?
El akartok adni neki valamit, ő elküldi a pénzt előre, aztán nem adjátok oda amiért fizetett
Engem már párszor átvertek így mikor fiatal voltam és bele se gondoltam hogy megtörténhet
Tenni nem is tudunk semmit ilyen esetben mert még csak nem is "valós " dologról van szó, hanem játékbeli pénzről, ráadásul semmit nem tudni a másikról
Szívesen törlesztenék amiért engem is átvertek csak hát nem pont egy jó szándékú emberen aki nem is tehet róla ...
Nem, de nemcsak neten, az életben sem.
Nyilván aki téged átvert, az ebből él, és nemcsak téged vert át.
engem vertek át, rendőrségi ügy is lett belőle
játékban szintén lehet elég negatív hangulata, sőt! én ezért fényképezek le mindent, de sok játékban van erre megfelelően biztonságos tranzakció
és az ilyen gyökereket nem szeretem
régen a játékszerveremen büntetendő is volt más játékosok átverése és a saját játéknál is bizonyos kontextusig (mivel RP) szintén büntetve lesz az OOC hazugság illetve átverés!
és nem, nem vernék át mást, több lehetőségem is lett volna erre, de nem vagyok ilyen
Előre utalásnál, nem az a hūlye, aki átvert, hanem az, aki előre fizetett a semmiért....
Ti voltatok a balekok, és ezért ne mást büntessetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!