Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lehetőségetek lenne valakit...

Ha lehetőségetek lenne valakit átverni neten, megtennétek?

Figyelt kérdés

El akartok adni neki valamit, ő elküldi a pénzt előre, aztán nem adjátok oda amiért fizetett

Engem már párszor átvertek így mikor fiatal voltam és bele se gondoltam hogy megtörténhet

Tenni nem is tudunk semmit ilyen esetben mert még csak nem is "valós " dologról van szó, hanem játékbeli pénzről, ráadásul semmit nem tudni a másikról

Szívesen törlesztenék amiért engem is átvertek csak hát nem pont egy jó szándékú emberen aki nem is tehet róla ...

2017. szept. 11. 09:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen milyen módon vertek át?

Fizettél munkáért? Vagy vettél valamit Vaterán és nem kaptad meg, miután kifizetted?...

2017. szept. 11. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy jut eszébe bákinek is előre utalni? Most lehet hogy szemét vagyok, de az ilyen embert én nem sajnálom.....
2017. szept. 11. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Aliexpressen nem nagyon van más lehetőség, de ott a rendszer védi a vásárlót, ha nem érkezik meg a cucc.
2017. szept. 11. 19:27
 14/15 anonim ***** válasza:
van az a pénz, de egy ilyen piti szaros átverés nem elég hozzá.
2017. szept. 11. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem azt tanította anyukám, hogy úgy bánjak másokkal ahogy szeretném ha velem is bánnának.
2017. szept. 12. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!